Compacte Slanghaspel CR 3.110

Compacte slanghaspel voor de besproeiing van planten op balkonnen, dakterrassen of kleine tuinen. Snel en handig op- en afrollen. De perfecte, ruimtebesparende opbergoplossing voor het huis.

De eerste indoor slanghaspel voor het balkon maakt sleuren met zware gieters totaal overbodig. De compacte slanhaspel CR 3.110 is de ideale bewateringsoplossing voor het balkon, het dakterras en kleine tuintjes. Het betrouwbare anti-druppelsysteem en de praktische opberging voor toebehoren zijn de nieuwe uitvinding voor een handige bewatering. De 2 ingebouwde Aquastop-koppelingen zorgen voor het eenvoudig loskoppelen van slangen zonder spatten. Waterdruppels op het tapijt of de parket behoren definitief tot het verleden dankzij het intelligente opbergsysteem voor toebehoren en slanguiteinden. Daarenboven kan de CR 3.110 slangtrommel worden aangesloten aan de waterkraan binnenshuis dankzij de compatibele kraanaansluiting voor indoor uitrusting. Bovendien is de slanghaspel voor binnenshuis ook geschikt als aanvoerslang voor de K 2-toestellen en veel meer.

Kenmerken en voordelen
Inclusief hoogkwalitatieve, phtalaat-vrije slang van 10 plus 2 m
Sproeier
2 slangaansluitingen met Aqua Stop voor het loskoppelen zonder sproeien
Vlak muurplaatje
Adaptors voor de waterkraan binnen en buiten
Klaar voor gebruik
Specificaties

Technische gegevens

Slang capaciteit (m) 10 (5/16")
Slanglengte (m) 10
Barstende druk (bar) 24
Gewicht (kg) 2,5
Gewicht (incl. doos) (kg) 2,6
Afmetingen (l x b x h) (mm) 145 x 285 x 330

Bij aanlsuiting van deze producten aan het drinkwaternetwerk, moet je de vereisten van EN 1717 naleven. Vraag, indien nodig, raad aan uw sanitair specialist.

Inbegrepen bij levering

  • Slangaansluiting met Aqua Stop: 2 Stuk(s)
  • Kraanaansluiting met reduceerstuk, G3/4, G1/2: 1 Stuk(s)
  • Sproeier: 1 Stuk(s)
 Compacte Slanghaspel CR 3.110
 Compacte Slanghaspel CR 3.110
 Compacte Slanghaspel CR 3.110
Videos
Toepassingen
  • Voor het besproeien van kleine tot middelgrote oppervlakken en tuinen
  • Voor het besproeien van voedingsplanten en nuttige planten (kleine bedden, individuele en potplanten)
  • Voor het besproeien van sierplanten (smalle bedden, individuele en potplanten)
Toebehoren
Onderdelen Compacte Slanghaspel CR 3.110

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.