Slangwagen HT 4.520 Kit 1/2”

Zeer mobiele slangwagen met opberghaak en houder voor toebehoren. In de hoogte verstelbare handgreep, anti-knik-slangaansluiting in hoek, vrijloophandgreep en uitgekiende opvouwfunctie.

De nieuwe slangwagen HT 4.520 Kit 1/2" is altijd klaar voor gebruik en omvat een houder voor toebehoren zoals sproeilansen, spuitpistolen, enz. en een opberghaak voor de korte slangen: kortom een kit vol ideeën. U hoeft die zware slangen niet meer de hele tuin door te zeulen, want de slangwagen is altijd bij de hand én op de plaats waar er moet gesproeid worden. De lange slang wordt aangesloten op de waterkraan, hij rolt uit op de grond en blijft daar ook. Hierdoor blijft de slang uit de bloembedden, de struiken of uw tuinmeubelen. Met de korte slang kan u gemakkelijk een oppervlakte besproeien van ongeveer 3 tot 5 m rondom de slangtrommel. En dankzij zijn opvouwfunctie kan de HT 4.520 1/2" gemakkelijk en vooral plaatsbesparend worden opgeborgen. De slangwagen omvat: een in de hoogte aanpasbare duwbeugel, een slang van 20 m 1/2" PrimoFlex®, een spuitstuk, 3 x slangaansluiting, 1 x slangaansluiting met Aqua Stop, een G3/4 kraanaansluiting met G1/2 reduceerstuk. Capaciteit: een slang van 50 m 1/2" of van 35 m 5/8" of van 23 m 3/4". Volledig gemonteerd.

Kenmerken en voordelen
1 x slangaansluiting met Aqua Stop
20 m 1/2" PrimoFlex® slang
3 x slangaansluiting
Hoekvormige slangaansluiting
Klaar voor gebruik
Houder voor toebehoren zoals sproeilans en sproeiers
  • Voor meer mobiliteit.
Slangwagen met vrijloop
  • Ergonomisch af- en opwikkelen van slangen.
G3/4 kraan-adapter en G1/2 reduceerstuk
Grote wielen
  • Voor meer mobiliteit.
In de hoogte aanpasbare duwbeugel
Specificaties

Technische gegevens

Slang capaciteit (m) max. 20 (1/2")
Slangdiameter 1/2″
Slanglengte (m) 20
Barstende druk (bar) 24
Gewicht (kg) 4,9
Gewicht (incl. doos) (kg) 5
Afmetingen (l x b x h) (mm) 440 x 485 x 857

Bij aanlsuiting van deze producten aan het drinkwaternetwerk, moet je de vereisten van EN 1717 naleven. Vraag, indien nodig, raad aan uw sanitair specialist.

 Slangwagen HT 4.520 Kit 1/2”
 Slangwagen HT 4.520 Kit 1/2”
Videos
Toepassingen
  • Voor het sproeien van middelgrote tot grote oppervlakken en tuinen
  • Voor het sproeien onder bomen en struiken
  • Voor het besproeien van grote tuinen
  • Reiniging van tuingereedschap en tuinmeubilair
Onderdelen Slangwagen HT 4.520 Kit 1/2”

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.