Floor Cleaner FC 5

De Floor Cleaner FC 5 verwijdert droog en nat vuil in 1 stap. Dweilen was nog nooit zo simpel, snel en grondig.

FC 5 main

Dweilen en opzuigen in 1

Wees op alles voorbereid met de revolutionaire Kärcher FC 5 Floor Cleaner.

De 2-in-1 revolutie in vloerreiniging: dweilen en opzuigen in één. Het toestel krijgt continu schoon water aangevoerd, het ruimt los, droog en nat vuil op en zuigt vervolgens het vuil water onmiddellijk weer op. Dankzij de automatisch aangedreven rollen, behoort schrobben definitief tot het verleden. Het resultaat? Perfect schone vloeren die in een oogwenk droog zijn.

icon_arrow

50% time savings

50% sneller dan de traditionele methodes*

De Floor Cleaner voor harde vloeren bespaart u kostbare tijd tijdens het volledige reinigingsproces: aangezien het niet meer nodig is om van tevoren te stofzuigen, wordt de reinigingstijd gehalveerd.

* de combinatie van het van tevoren stofzuigen en vegen in één doorgang bij het reinigen met de FC 5.

20% betere reinigingsprestaties**

Dankzij de automatisch aangedreven rollen, beweegt de Floor Cleaner bijna als vanzelf over de vloer en, aan 500 toeren per minuut, voert hij veel veegbewegingen uit in één enkele doorgang. Hierdoor kan u beterer hygiënische resultaten bekomen in vergelijking met een traditionele dweil.

** van de FC 5 in vergelijking met een traditionele dweil in de catergorie “schrob-” test. Verwijzing naar gemiddelde testresultaten voor reinigingsefficiëntie, vuilabsorptie en reiniging van de kanten.

cleaning performance 20%
Verschiedene Hartböden

Geschikt voor alle harde vloeren

Of u nu een houten, een stenen, of een synthetische vloer hebt: samen met de Kärcher reinigings- en onderhoudsproducten, reinigt de FC 5 uitstekend op alle harde vloeren – en dankzij de hoogkwalitatieve microvezel rollen en het lage restwater, zelfs op gevoelige parketvloeren.

U vindt hier een groot aanbod aan speciale reinigingsmiddelen voor een optimale bescherming.

 

Schnelle Trocknung

Droog in 2 minuten

Dankzij de opzuiging van het vuile water, laat de Floor Cleaner slechts héél weinig restvocht achter, waardoor de schoongemaakte vloer al terug kan worden gebruikt na amper 2 minuten.

fc

Moeiteloze vloerreiniging

Dankzij dit nieuwe revolutionaire reinigingsconcept voor harde vloeren, was schoonmaken nog nooit zo eenvoudig en moeiteloos – zonder te schrobben!

Tank

85% waterbesparing in vergelijking met traditionele methodes

De FC 5 bespaart kostbaar water. Voor een appartement met een oppervlakte van ongeveer 60 m², heeft de Floor Cleaner slechts 600 ml water nodig, waar de traditionele reinigingsmethodes minstens 5 tot 10 liter water nodig hebben.


Toestellen


Uiteenlopende reinigingstaken in huis.

De FC 5 schittert in iedere situatie, op alle harde vloeren. Waar u vroeger apart moest stofzuigen en dweilen, kan de Floor Cleaner dit nu doen in één enkele doorgang.

Walze Reinigung bis an den Rand

Dankzij het innovatieve aandrijfconcept in het midden van de reinigingskop kan u reinigen tot volledig aan de randen – voor een uitstekende reiniging tot in de hoeken en de kanten.

Reinigung unter niedrigen Möbeln

Dankzij het flexibele gewricht, is het ook mogelijk om te reinigen onder lage meubels en op smalle en lastige plaatsen.

Reinigung von Treppen

Dankzij de lange kabel en de grote flexibiliteit, kunnen zelfs trappen zonder enige moeite worden schoongemaakt.


Hoe gebruikt u het toestel?

De nieuwe Floor Cleaner is eenvoudig te hanteren en snel klaar voor gebruik. In slechts enkele stappen, bent u klaar om aan de slag te gaan.


Toebehoren en reinigingsmiddelen

Dankzij het grote aanbod aan toebehoren voor de Kärcher Floor Cleaner, kan u uw reiniging perfect op maat aanpassen aan de eisen van uw vloer. Het standaard reinigingsmiddel, bijvoorbeeld, is geschikt voor elke harde vloer, terwijl de speciale reinigingsmiddelen voor hout en steen deze vloeren een extra verzorging en bescherming bieden.