Multifunctionele alleszuigers

Meer dan alleen maar kracht – een verfijnde technologie voor een perfecte zuiverheid Een uitstekende zuigkracht, een voorbeeldige energie-efficiëntie, hoogkwalitatieve toebehoren, een innovatief filterconcept en een optimale gebruiksvriendelijkheid – de uiterst krachtige Kärcher multifunctionele alleszuigers overtuigen over de hele lijn. Ervaar een ongeëvenaarde zuiverheid – ervaar de nieuwe Kärcher multifunctionele alleszuigers!

Mehrzwecksauger

Van "MV" naar "WD".

De Kärcher multifunctionele alleszuigers worden vanaf nu aangeduid met "WD". "WD" staat voor "wet and dry" (nat en droog) en hierdoor wordt de klemtoon gelegd op hun uitzonderlijk vermogen om zowel nat als droog stof op te zuigen; omdat de Kärcher multifunctionele alleszuigers ook écht multifunctioneel zijn.

WD Change
Kabellengte (m)
Energieverbruik (W)
16 Producten

Precies op maat gemaakt.

Verschillende toepassingsmogelijkheden.

Kärcher biedt een uitgebreid en bijzonder handig assortiment aan toebehoren aan voor het dagelijks gebruik van hun multifunctionele alleszuigers. Van de juiste vloerzuigmond en de geschikte zuigslang tot de gespecialiseerde filtersystemen, al onze onderdelen zijn ontworpen om op de best mogelijke manier te worden gebruikt. Op deze manier kunnen de Kärcher multifunctionele alleszuigers voldoen aan de specifieke eisen van de locatie waar ze worden gebruikt en hierdoor overal een schitterende zuiverheid garanderen.

Het ideale toestel voor elke toepassing.

Kärcher biedt de juiste oplossing voor elke huishoudelijke taak met de nieuwe WD reeks – zowel voor occasioneel als intensief gebruik. Dankzij een ruim aanbod aan toestellen met verschillende vermogens, reservoirgroottes en uitrustingskenmerken, hebben wij zeker het juiste toestel voor u. U kan altijd op Kärcher rekenen.

Multifunctionele alleszuigers op batterijen

De batterij-aangedreven en krachtige multifunctionele alleszuigers van Kärcher zorgen voor een grondige reiniging waar multifunctionele alleszuigers met snoer niet of moeilijk bereikbare plaatsen kunnen bereiken - in de auto, onder de carport, in het zomerhuis of op tuinpaden; deze toestellen bieden steeds dezelfde functionaliteit als een  apparaat met snoer. Geen snoer, noch limiet: de WD 3-batterij met een grote 17-liter container en de compacte WD 1-batterij in een compact, draagbaar ontwerp.

Krachtiger dan ooit tevoren.

De zuigkracht maakt het grote verschil!

Het vermogen van de multifunctionele alleszuigers wordt uitgedrukt door het technische gegeven : zuigkracht (W). Hoe hoger dit gegeven is, des te meer zuigkracht de stofzuiger heeft. De zuigkracht van een toestel wordt gemeten volgens de gestandaardiseerde meetmethode IEC 60312. Deze omvat volgende twee parameters : luchtverplaatsing (l/s) en vacuüm (mbar).
Het doel tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Kärcher multifunctionele alleszuigers was om uiterst krachtige toestellen te ontwerpen met een aanzienlijk hoger vermogen dan hun voorgangers uit 2010. Het hogere vermogen van de nieuwe WD’s is gebaseerd op de nieuwe energie-efficiënte motoren, vloerzuigmonden en zuigslangen die vanaf nul opnieuw zijn ontwikkeld, een optimale afdichting van het toestel en de aansluiting van het toebehoren, en een stroming-geoptimaliseerd design van de stofzuiger.
Dankzij de combinatie van al deze factoren, hebben de vloerzuigmonden een veel grotere zuigkracht dan voorheen. Zo heeft het krachtigste model van dit ogenblik, de WD 6 P Premium, een zuigkracht van maar liefst 260 W, terwijl zijn krachtigste voorganger uit 2010 - de WD 5.600 MP – een zuigkracht had van slechts 220 W.
Alle voordelen op een rij : optimale vuilverwijdering, een aanzienlijke tijdsbesparing en veelzijdige toepassingsgebieden.
De andere technische gegevens zoals luchtverplaatsing (l/s) en vacuüm (mbar) zijn geen indicatie van het vermogen van de multifunctionele alleszuiger. Hetzelfde geldt voor de vaak geprezen watt-indicaties bij de multifunctionele alleszuigers van andere merken. Deze watt-indicatie duidt meestal het nominale ingangsvermogen van het toestel aan, d.w.z. hoeveel vermogen het toestel werkelijk gebruikt. Hoe hoger deze watt-waarde is, des te meer elektrisch vermogen het toestel nodig heeft.

Ultra suction power

Een groter vermogen, een lager verbruik!

Onze nieuwe multifunctionele alleszuigers zijn niet alleen bijzonder krachtig, ze hebben bovendien ook het voordeel van een zeer laag energieverbruik. Dankzij de uiterst efficiënte motoren, is ons verbruik aanzienlijk lager in vergelijking met de vorige modellen uit 2010. Zo verbruikt ons krachtigste model uit de topklasse: de WD 6 P Premium slechts 1.300 W. Ter vergelijking, zijn voorganger, de WD 5.600 MP had een energieverbruik van wel 1.600 W. Ondanks zijn lager energieverbruik, is de WD 6 P Premium toch bijna 20% krachtiger dan zijn voorganger.

Innovatiever dan ooit tevoren.

Kärcher multifunctionele alleszuigers met innovatieve en gepatenteerde filteruitneemtechniek

Gemakkelijker dan ooit tevoren.

Dankzij de gepatenteerde en innovatieve filtervervangingstechnolgie, beschikbaar op onze WD 4-toestellen uit de midden- en topklasse, kan de filter in slechts enkele seconden worden verwijderd. Bovendien zit de vlakfilter, populair geworden in onze professionele stofzuigerreeks, vervat in een filter-box die in de kop van de stofzuiger zit – waardoor hij extra snel in slechts twee stappen kan worden verwijderd. Gewoon het filterpatroon openmaken, de filter eruit nemen en leegmaken – en klaar is kees!
Alle voordelen op een rij : de filter sneller en eenvoudiger uitnemen, geen direct contact met het vuil, het vuil wordt niet verspreid, eenvoudige manuele filterreiniging.


Een constant hoge zuigkracht.

Dankzij de geïntegreerde filterreinigingsfunctie, kunnen de vuile filters van alle WD 5-6-toestellen uit de topklasse snel en efficiënt worden gereinigd, simpelweg door op de knop voor de filterreiniging te drukken. Dit betekent dat de zuigkracht zelfs bij moeilijke huishoudelijke taken steeds hoog blijft (zie afbeelding).
Alle voordelen op een rij: geen manuele reiniging meer nodig, geen onderbrekingen, geen direct contact met het vuil, een hoge zuigkracht.

Filtercleaning

Handiger dan ooit tevoren.

Praktischer, efficiënter.

De nieuwe standaard toebehoren zijn speciaal ontwikkeld voor de nieuwe Kärcher multifunctionele alleszuigers en ze behalen hierdoor, in combinatie met de toestellen zelf, een ongeziene reinigingsefficiëntie.

Detachable handle

Afneembaar handvat

De ergonomisch gevormde verwijderbare handgreep zorgt voor een optimale luchtstroom en accessoires kunnen snel en gemakkelijk worden bevestigd. Hiermee kunt u ook tijdens het schoonmaken een comfortabele houding behouden.

De voordelen in één oogopslag: geen verstoppingen, eenvoudig en gemakkelijk stofzuigen, zelfs in de smalste ruimten, veilige bescherming tegen statische elektriciteit.

Optimised suction hose

Verbeterde zuigslang

De nieuwe zuigslangen hebben een grotere diameter en ze zijn bijzonder flexibel.
Alle voordelen op een rij : geen verstoppingen meer, continu stofzuigen zonder onderbreking, grote bewegingsvrijheid.

Stabiele kunststoffen buizen

Robuuste kunststof zuigbuizen

De kwaliteit van de nieuwe kunststof zuigbuizen is verbeterd. Ze zijn uiterst veerkrachtig en duurzaam.

Groot voordeel : een verbeterde kwaliteit voor een langere werktijd.

Topkwaliteit vloerzuigmonden

Eersteklas vloerzuigmonden

Of het nu gaat om droog of nat stof, fijn of grof vuil, de speciaal ontwikkelde vloerzuigmonden garanderen steeds een optimale vuilopname, ze hebben uitstekende glij-eigenschappen en kunnen snel en eenvoudig worden aangepast aan natte of droge omstandigheden. Bij de vloerzuigmond met clip wordt dit bereikt door de hulpstukken te verwisselen, terwijl er bij de omschakelbare vloerzuigmond een handige voetschakelaar zit. De speciale vloerzuigmond garandeert een uitmuntende reinigings-tevredenheid.

Alle voordelen op een rij: snelle en volledige verwijdering van het vuil, ideaal voor het opzuigen van zowel nat als droog vuil, stofzuigen zonder grote inspanningen.


Besonderheiten WD

Toestellen nu nog verbeterd en geperfectioneerd. De voordelen van de WD op een rij.

1 Afneembaar handvat
Het ergonomische handvat kan eenvoudig van de zuigslang worden verwijderd, zodat er andere toebehoren zoals een zuigborstel op aangesloten kunnen worden.

2 Eenvoudige filterverwijdering
Een gepatenteerde en innovatieve technologie zorgt ervoor dat de filter snel en eenvoudig kan worden verwijderd en leeggemaakt, waardoor er geen enkel contact is met het vuil.

3 Uiterst duurzaam
Een robuuste, duurzame kunststof zuigslang.

4 Optimale vuilopname
Met de schakelaar kan u de vloerzuigmond aanpassen aan uw behoefte voor het stofzuigen (het opzuigen van nat of droog vuil).

5 Laag energieverbruik
De zijwieltjes zorgen voor een soepele en probleemloze verplaatsing.

6 Hermetisch gesloten
Een betere afdichting tussen het reservoir en de stofzuigerkop, samen met een verbeterde verbinding tussen de zuigslang en het reservoir, zorgen ervoor dat de stofzuiger beter hermetisch gesloten is. Dit voorkomt dat er valse lucht in de stofzuiger wordt gezogen en zorgt ervoor dat de kracht in het toestel blijft. Het resultaat? Een fantastische zuigkracht.

7 Efficiëntere motoren
Onze stofzuigers zijn veel efficiënter geworden dankzij het verbeterde design van de motor. Dit betekent dat ze een grotere zuigkracht hebben terwijl ze toch minder verbruiken.

8 Optimale luchtstroom
De uiterst flexibele zuigslang heeft een bredere opening zodat verstoppingen worden vermeden tijdens het stofzuigen. Dankzij de verbeterde vorm van de zuigslang is de stromingsweerstand aanzienlijk verlaagd.


Brochure.