Tuinpomp BP 2 Garden Set Plus

De complete set klaar voor gebruik voor beginners: de "BP 2 Garden Set Plus" omvat een tuinpomp, een aanzuigslang en een tuinslang. Ideaal om uw tuin te besproeien met water uit allternatieve waterbronnen.

Deze praktische startersset omvat alles wat u nodig hebt om uw tuin te besproeien met water afkomstig uit waterputten of -reservoirs. Het belangrijkste is uiteraard de compacte en duurzame BP 2 Garden tuinpomp, die indruk maakt door zijn grote zuigkracht en zijn optimale drukprestatie. En net als alle andere Kärcher tuinpompen, is deze ook onderhoudsvrij, kan hij geïnstalleerd worden zonder gereedschap en handig worden in- en uitgeschakeld zonder uw rug te belasten, dankzij de grote voetschakelaar. Bovendien kan de bewateringspomp worden uitgebreid met een automatische start-/stopfunctie (door middel van een elektronische drukschakelaar) – voor een nog groter comfort in uw tuin of voor de aanvoer van water voor het huishouden. De tuinpompset wordt nog vervolledigd met een vacuümdichte spiraalslang van 3,5 m. met filter en terugslagklep (G1 aansluitdraad, 3/4" diameter), een Kärcher PrimoFlex® slang van 20 m (1/2" diameter) en een pistooltje, koppelingen en een kraanaansluiting. Dankzij de hoogwaardige materialen, zal deze set u voor lange tijd plezier bezorgen. Daar bovenop biedt Kärcher u een extra garantieverlenging van 5 jaar.

Kenmerken en voordelen
Tuinpomp BP 2 Garden Set Plus: Robuust en duurzaam
Robuust en duurzaam
Tuinpomp BP 2 Garden Set Plus: Comfortabele voetschakelaar
Comfortabele voetschakelaar
Tuinpomp BP 2 Garden Set Plus: Gebruiksklaar
Gebruiksklaar
Optimale opzuiging
Verbeterde aansluitingen
Ergonomisch handvat
Specificaties

Technische gegevens

Max. vermogen (W) 700
Max. wateropbrengst (l/u) < 3000
Opvoerhoogte / druk max. (m/bar) 35 / 3,5
Aanzuighoogte (m) 8
Aanvoertemperatuur (°C) max. 35
Aansluitdraad G1
Elektrokabel (m) 1,5
Stroomsoort (V) 230 - 240
Frequentie (Hz) 50
Gewicht zonder toebehoren (kg) 7,9
Gewicht (incl. doos) (kg) 12,7
Afmetingen (l x b x h) (mm) 220 x 405 x 260

Uitvoering

  • Geoptimaliseerde aansluiting
  • Aansluitadapter voor G1 pompen
  • Comfortabele voetschakelaar
  • Ergonomische draaggreep
Tuinpomp BP 2 Garden Set Plus
Tuinpomp BP 2 Garden Set Plus
Videos
Toebehoren
Onderdelen BP 2 Garden Set Plus

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.