Handstofzuiger

De nieuwe Kärcher handstofzuiger VC 5 is een echte krachtpatser, uitzonderlijk compact en tegelijk toch zeer krachtig. Zelfs in de kleinste huishoudens vindt u nog plaats om deze stofzuiger op te bergen. Hij zorgt voor even propere resultaten als een klassieke trommelstrofzuiger dat u achter u aan moet slepen.

Kärcher
Producten vergelijken |
0 Producten

Extreem compact en krachtig tegelijk.

Enkel grote stofzuigers kunnen ook krachtige stofzuigers zijn? Kärcher maakt komaf met deze vooroordelen en bewijst het tegendeel met zijn nieuwe VC 5 : zelfs ongelooflijk kleine stofzuigers kunnen probleemloos dezelfde reinigingsprestaties aan als stofzuigers met grote wielen.
De VC 5 is zelfs één van de beste stofzuigers op de markt op vlak van reinigingsprestaties. Klik rechts op de gemarkeerde punten om meer te weten te komen over de nieuwe compacte Kärcher stofzuiger.

icon_arrow


Gemakkelijk leeg te maken – zonder stofzak.

Het filtersysteem zonder stofzak betekent niet alleen dat u nooit meer dure vervangstofzakken moet aankopen – maar ook dat u de filter zeer snel en gemakkelijk kan leegmaken. Haal de filtercassette simpelweg uit de stofzuiger, draai het deksel los en verwijder het vuil. U kan gemakkelijk een ruimte tot 150 m² stofzuigen voordat de filter vol is.

Kärcher heeft ook iets ingenieus bedacht op het vlak van de filterreiniging – de filter wordt automatisch gereinigd als hij wordt losgeschroefd, waardoor het vuil dat loskomt enkel nog moet worden verwijderd. De tweede filter in de filtercassette – de long-life filter – moet maar om de paar maanden worden ontdaan van fijn stof en kan, indien nodig, ook worden gereinigd onder stromend water.

De hygiënische HEPA-filter (EN 1822:1995) zorgt voor een derde filterstadium. Deze houdt fijn stof, zoals pollen en allergieveroorzakende partikels betrouwbaar tegen.


Bijzonder comfortabel.

De nieuwe VC 5 handstofzuiger is niet alleen een topper op vlak van zijn extreem compact design, zijn uitstekende reinigingsprestaties en zijn intelligent filtersysteem – maar hij heeft ook tal van kenmerken en functies waardoor stofzuigen met dit toestel nòg comfortabeler wordt. Ontdek het verschil.

Komfort

Uiterst veelzijdig.

Ondanks zijn compacte, ietwat ongewone constructie, is de VC 5 helemaal niet beperkt in zijn veelzijdigheid. Hij kan nét hetzelfde aan als een grote stofzuiger – zonder ook maar iets achter zich aan te moeten slepen.

De verwisselbare vloerzuigmond reinigt zowel tapijten als alle soorten harde vloeren op een snelle en grondige manier, maar dat  is nog niet alles – hij kan ook gestoffeerde meubelen aan, smalle spleetjes en delicate oppervlakken, zoals een geluidsinstallatie.

Door de vloerzuigmond te verwijderen en eenvoudigweg het drievoudig telescopisch systeem te monteren, kan u in een oogwenk een compacte handstofzuiger creëren. U kan verschillende praktische accessoires vastmaken op het toestel, zoals de bekledingszuigmond voor uw zetels of andere gestoffeerde meubels, de plintenzuigmond voor smalle spleetjes of de meubelborstel voor delicate objecten.


Praktische toebehoren.