Stoommop SC 2 Upright EasyFix

Met de stoommop SC 2 Upright EasyFix worden tot 99,999% van de coronavirussen* en 99,99% van alle gangbare huishoudelijke bacteriën** van harde oppervlakken verwijderd.

Stoom gebruiken om vuil aan te pakken: de Kärcher SC 2 Upright EasyFix stoommop reinigt quasi elke afgedichte harde vloer. Met zijn vooraf ingestelde en eenvoudig te bedienen stoomstroomregeling in 2 fasen verwijdert deze krachtpatser tot 99,999% van de coronavirussen* en 99,99% van alle gangbare huishoudelijke bacteriën** van harde oppervlakken. De stoomreiniger warmt in een handomdraai op (30 seconden) en is direct klaar voor gebruik met een vulbaar en uitneembaar verswaterreservoir, incl. ontkalkingspatroon. De bedrijfsstatus van het apparaat is zichtbaar met de kleurcodes van de leds bij de handgreep. De combinatie is perfect: voor een nog grondigere reiniging en snelle wisseling van doeken zonder enig contact met vuil, worden de Kärcher microvezeldoeken met een klittenband aan het vloermondstuk EasyFix bevestigd. En met de compatibele Carpet Glider kan u eenvoudig tapijten opfrissen.

Kenmerken en voordelen
Stoommop SC 2 Upright EasyFix: Vooraf ingestelde stoomstroomregeling in 2 fasen voor het reinigen van verschillende oppervlakken
Vooraf ingestelde stoomstroomregeling in 2 fasen voor het reinigen van verschillende oppervlakken
Keuze uit vloersymbolen hout of tegels voor de ideale hoeveelheid stoom.
Stoommop SC 2 Upright EasyFix: Slank productontwerp en vloerkop met draaischarnier
Slank productontwerp en vloerkop met draaischarnier
Ergonomische en efficiënte reiniging met volledig vloercontact ongeacht de grootte van de gebruiker dankzij het flexibele verbindingsstuk aan het vloermondstuk.
Stoommop SC 2 Upright EasyFix: Non-stop stoom en geïntegreerd ontkalkingspatroon
Non-stop stoom en geïntegreerd ontkalkingspatroon
Dankzij het intelligente ontkalkingspatroon, wordt de kalkaanslag automatisch uit het water verwijderd. Ontkalk dus niet zelf met azijn of andere zuren! De afneembare tank is snel te op vullen voor continue stoom zonder uw werk te onderbreken.
Korte opwarmtijd
 • Met een opwarmtijd van slechts 30 seconden, is het toestel in geen tijd klaar voor gebruik.
 • Rood pulserend lampje geeft aan dat het apparaat aan het opwarmen is en een constant groen licht geeft aan dat het apparaat klaar is voor gebruik.
EasyFix-vloermondstuk met flexibele verbinding en haak-en-lusbevestiging voor de vloerreinigingsdoek
 • Optimale reinigingsresultaten op alle typen harde vloeren in heel het huis dankzij efficiënte lamellentechnologie.
 • Doeken vervangen zonder in contact te komen met het vuil en vloerreinigingsdoeken eenvoudig bevestigen met klittenband.
Specificaties

Technische gegevens

Testcertificaat* Doodt tot 99,999% van het coronavirus* en 99,9% van de bacteriën**
Oppervlakteprestatie per tankvulling (m²) Ongev. 50
Warmteafgifte (W) 1600
Kabellengte (m) 5
Opwarmtijd (min) 0,5
Tankinhoud (l) 0,4
Stroomsoort (Ph/V/Hz) 1 / 220 - 240 / 50 - 60
Gewicht zonder accessoires (kg) 2,5
Gewicht incl. verpakking (kg) 4
Afmetingen (l x b x h) (mm) 314 x 168 x 1185

* Tests hebben uitgewezen dat bij een reiniging op één bepaalde plaats gedurende 30 seconden aan een maximaal stoomniveau met de Kärcher stoomreinigers, 99,999% van de ontwikkelde virussen zoals het coronavirus of de griep (met uitzondering van het Hepatitis-B virus) kunnen worden verwijderd van alle gebruikelijke, gladde, huishoudelijke oppervlakken (test-ziektekiem: Gewijzigd-Vaccinia-Ankara-Virus).
** Bij een grondige reiniging met de Kärcher stoomreinigers, worden 99,99% van alle gebruikelijke, huishoudelijke bacteriën gedood van gebruikelijke, gladde, huishoudelijke oppervlakken, aan een reinigingssnelheid van 30 cm/s en een maximaal stoomniveau (test-ziektekiem: Enterococcus hirae).

Uitvoering

 • Veiligheidsventiel
 • Stoomregeling aan het apparaat: Tweetraps instelling, afhankelijk van het vloertype
 • Vloerdoek van microvezel met klittenbandbevestiging: 1 Stuk(s)
 • Ontkalkingspatroon
 • Vloerzuigmond: EasyFix
 • Afneembare proper watertank
Stoommop SC 2 Upright EasyFix
Videos
Toepassingen
 • Afgedichte harde vloeren zoals parket, laminaat, kurk, steen, linoleum en PVC, evenals tapijt met een lage pool
 • Voor hygiënische schoonmaakwerkzaamheden op vloeren in alle ruimtes (bijvoorbeeld toilet, keuken, badkamer, etc.)
 • Voor het snel en moeiteloos dweilen van harde vloeren
Toebehoren
Onderdelen SC 2 Upright EasyFix

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.