Extra handgreep voor EASY!Lock spuitlansen

Comfortabel in elke situatie – de extra handgreep is heel eenvoudig aan te sluiten aan de spuitlans van onze nieuwe EASY!Lock generatie en maakt uw werk eenvoudiger omdat het u toelaat om uw werkhouding aan te passen aan uw specifieke reinigingstaak. Door regelmatig van werkhouding te veranderen, verlicht je de druk op je lichaam en kan je meer ontspannen werken. Dankzij de 360°-draaibare spuitlans, kan de extra handgreep volledig worden gedraaid terwijl u aan het werk bent, voor een grotere flexibiliteit.

Specificaties

Technische gegevens

Gewicht (kg) 0,2
Gewicht (incl. doos) (kg) 0,2
Afmetingen (l x b x h) (mm) 100 / 60 / 250
Videos
Compatibele apparaten
HUIDIGE PRODUCTEN
NIET MEER LEVERBARE PRODUCTEN
Onderdelen Extra handgreep voor EASY!Lock spuitlansen

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.