Rioolreinigingsvuilfrees D21/040

De naar voor gerichte, roterende puntstraal verwijdert het meest hardnekkige vuil. De drie naar achter gerichte stralen zorgen voor de nodige voorwaartse beweging en voor een comfortabele bediening.

De innovatieve en krachtige rioolreinigingsvuilfrees (Ø 21 mm) combineert de voordelen van een vuilfrees met die van de rioolreinigingssproeiers. De roterende puntstraal van de roterende sproeier is naar voor gericht en maakt komaf met het meest hardnekkige vuil. De drie stralen, die naar achter zijn gericht in een hoek van 30°, zorgen voor de nodige voorwaartse beweging en garanderen een eenvoudige bediening.

Specificaties

Technische gegevens

Diameter (mm) 21
Sproeiergrootte 40
Schroefdraad R 1/8"
Gewicht (incl. doos) (kg) 0,1
Videos
Onderdelen Rioolreinigingsvuilfrees D21/040

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.