HK 12 set hogedrukslang

Uitbreidingsset met hogedrukslang van 12 m, hogedruk spuitpistool en Quick Connect adapter voor de reeksen K 2 tot K 7. Geschikt voor alle Kärcher hogedrukreingers gefabriceerd tussen 1992 en 2017 zonder slangtrommel.

Deze toebehorenset bevat, naast een hogedrukslang van 12 meter, ook een ergonomisch spuitpistool en een Quick Connect adapter voor de toestellen uit de reeksen K 2 tot K 7. De upgrade-kit is geschikt voor alle Kärcher hogedrukreinigers geproduceerd sinds 1992 (met uitzondering van de toestellen met slangtrommel).

Kenmerken en voordelen
Adapter
  • Eenvoudig loskoppelen van de hogedrukslang van het spuitpistool en het toestel.
  • De hogedrukslang is eenvoudig te hanteren en kan snel in en uit het toestel en het pistool worden geklikt. Hierdoor wordt zowel tijd als moeite gespaard.
Hogedrukslang
  • Met Quick Connect adapters voor een snelle aansluiting.
Hogedrukpistool
  • Voor ergonomisch werken.
Specificaties

Technische gegevens

Temperatuur (°C) max. 60
Max. druk (bar) 180
Lengte (m) 12
Gewicht (kg) 1,5
Gewicht (incl. doos) (kg) 1,8
Afmetingen (l x b x h) (mm) 551 x 250 x 250
Toepassingen
  • Voor een snelle aansluiting en afkoppeling van de slang van het toestel en het spuitpistool
Toebehoren
Onderdelen HK 12 set hogedrukslang

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.