PowerControl lans 042

Met onze PowerControl spuitlans met sproeiergrootte van 042 hebt u voor elke taak de juiste reinigingskracht. Traploos instelbare en preciese drukaanpassing direct binnen handbereik.

Zo veel als nodig, zo klein mogelijk: met de traploos aanpasbare drukinstelling van onze PowerControl spuitlans 042 kan u de reinigingsprestaties nu aanpassen aan de respectievelijke taken zonder uw werk te moeten onderbreken. Ergonomisch geplaatst, binnen handbereik, zo kunnen de aanpassingen heel gemakkelijk worden gemaakt. Voor een verdere optimalisatie verhoogt de gepatenteerde Kärcher krachtsproeiercontour het reinigingsvermogen met ongeveer 40 %. Een speciale lagedrukmodus maakt de doelgerichte toepassing van reinigingsmiddelen mogelijk en de werkhoek kan ook eenvoudig worden aangepast door de innovatieve aanpassing van het spuitniveau.

Specificaties

Technische gegevens

Aansluitdraad EASY!Lock
Gewicht (incl. doos) (kg) 1,1
Videos
Onderdelen PowerControl lans 042

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.