Krachtig voor veeleisende taken!

In ons assortiment industriezuigers, met een vermogen van 1,2 tot 7,5 kW en een reservoir van 30 tot 120 liter, vindt u voor elke toepassing de juiste oplossing. De krachtige en betrouwbare zuigers zijn uiterst geschikt voor continu gebruik. Ook verkrijgbaar met  stofexplosiebeveiliging (zone 22) en voor de stofklassen M en H.

range

De juiste oplossing voor elke reinigingstaak

Ontdek onze Kärcher professional industriezuigers, speciaal ontwikkeld voor industriële taken.

IVR Stabilität

Hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur.

Concrete_ivs

Continu krachtig, veilig en makkelijk werken

Filter IVS

Ergonomische en efficiënte filterreiniging op alle toestellen.


Robuste machines voor zwaar industrieel gebruik.

Altijd en overal inzetbaar.


IVSbanner

De superklasse zuigers

De nieuwe IVS 100 industriezuigers uit de Kärcher Superklasse onderscheiden zich door kracht, robuustheid en in het bijzonder betrouwbaarheid. De motorlooptijd is maar liefst circa 20.000 uur. Dit is gelijk aan 2500 dagen van acht uur per dag in continubedrijf, het is een echte 'evergreen'. Het grote sterfilter zorgt ervoor dat het zuigvermogen optimaal blijft.

Stof

Krachtig voor grote hoeveelheden stof.

filterreiniging

Ergonomische filterreiniging

afstandsbediening

Optionele afstandbediening

De middenklasse zuigers

Speciaal ontwikkeld voor veeleisende toepassingen in de industrie en perfect voor het verwijderen van vaste stoffen zoals bijvoorbeeld fijnstof. Grootste vermogen in 1-fase bereik dankzij de zuigerkop met 3 motoren, terwijl in het 3-fase bereik continubedrijf mogelijk is dankzij de zijkanaalcompressor.

IVM filter

Handmatig filterschudsysteem voor lage bedrijfskosten Langere levensduur van het filter door frequentere filterreiniging en gedoseerde krachtoverbrenging naar het filter.

vuilcontainer IVM

Vuilreservoir met afneemmechanisme

IVM

Mobiel en robuuste middenklasse industriezuiger. Tot 3 zuigmotoren,

De compactklasse zuigers

De krachtpatser voor kleine hoeveelheden stof, spanen en vloeistoffen. Het Kärcher IVC gamma alleszuigers beschikt over een stabiel en ergonomisch neerzetmechanisme van het reservoir en garandeert hierdoor de beste mobiliteit. De machines bieden ook een betrouwbare afsluiting van de vloeistof en een innovatieve Tact2 automatische filterreiniging. 

compacteivc

De compacte krachtpatser. Altijd en overal inzetbaar.

tact

TACT²: Door middel van doelgerichte, krachtige luchtstoten reinigt het filter zichzelf.
Het proces wordt volautomatisch geactiveerd, de zuigkracht blijft constant hoog. Kortom, een lage onderhoudskost en langere levensduur van de filter.

IVC motor

Hoge reinigingscapaciteit dankzij 2 ventilatoren. De motoren worden elektronisch aangestuurd om hoge inschakelstromen te vermijden.

De compactklasse zuigers

Compacte krachtpatsers.

IVR landing NL

IVR zuigers

De robuuste bouwwijze en de lage uitvoering van de IVR staan garant voor een lange levensduur, zelfs bij zeer zwaar dagelijks gebruik. Met twee krachtige bypassmotoren is de zuiger perfect voor onderhoudsreiniging in werkplaatsen en fabrieken. Een inwendig verstevigde zakfilter (stofklasse M) met groot filteroppervlak (1,4 m²), effectieve filterreiniging en cycloonachtig voorafscheidingssysteem staan garant voor een veilige, betrouwbare opname van fijn stof. Het roestvrijstalen vuilreservoir is met een neerzetmechanisme aangesloten op de stofzuiger. Hiermee kan het reservoir uit de standaard worden getild en neergezet. De intelligente geluidsdemping combineert een comfortabel geluidsniveau met uitstekende prestaties.

IVR Filtertechnologie

Efficiënte filtertechnologie zorgt ervoor dat de IVR ideaal is om nietexplosief stof en fijn zuiggoed op te zuigen.

IVR Filterstandzeit

Extra grote pocketfilter met extra robustheid dankzij de beschermende plaat voor de filter. Efficiënte filterreiniging met goede schoktransfer via het ingewerkte rooster. voor lange zuigperiodes zonder verlies aan zuigkracht. Filteroppervlak 1,4 m²/ 1,75 m²

IVR Absetzfahrgestell

Ergonomische trolley voor veilig en gebruiksvriendelijk leegmaken van de afvalcontainer.

Full power – permanent

Industriezuigers uit de IVR-serie scoren op het gebied van mobiliteit, robuustheid en duurzaamheid. Krachtige turbines met intelligente geluiddemping combineren aangenaam werken met grote prestaties.


Ruimtebesparende inbouwzuiger voor stof en spanen

Voor de IVR-B-zuigers van Kärcher is dankzij de compacte constructie en geringe inbouwhoogte ook in de volste productiehallen altijd plek.

IVR Saugen

IVR-B machines zijn ideaal om spaanders, ponsafval, granulaat en ander grof zuigafval apart op te zuigen.

IVR kompakte Bauform

Het compacte, lage design van de IVR-B zorgt ervoor dat hij gebruikt kan worden in kleine ruimtes, zoals bijvoorbeeld in tussenruimtes, productiecellen of onder werkbanken..

IVR einfacher Aufbau

Het eenvoudige design met robuuste, duurzame componenten zorgt voor een intuïtieve en tijdsbesparende werking van alle IVR-B machines.

Inbouwzuigers

Er is altijd een plek voor de compacte en ruimtebesparende bijzetstofzuiger- specifiek in de productielijn. Deze stofzuigers zijn voorzien van een zijkanaalcompressor en zijn geschikt voor een 3-ploegenstelstel.


ivrlnl

krachtige alleszuigers voor vloeistoffen en spaanders

Deze krachtige alleszuigers voor vloeistoffen en spaanders zijn ontworpen voor zwaar industrieel gebruik en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten aandrijvingen. Een spaanderkorf scheidt de spanen uit de vloeistof, zodat beide herbruikt kunnen worden.

IVR Zuverlässigkeit

Betrouwbare machines om spaanders en/of (koel)vloeistoffen, booremulsies of olie op te zuigen.

IVR Spankorb

De spaanderkorf scheidt vaste stoffen en vloeistoffen tijdens het opzuigen, zodat ze opnieuw gebruikt of gerecycleerd kunnen worden.

ivrl

Vatpompfunctie: Door een autonome vatpomp kan het opgezogen materiaal ook bij een hoog ledigingsniveau gemakkelijk worden afgevoerd.

Industriele Alleszuiger

Deze krachtige alleszuigers voor vloeistoffen en spaanders zijn ontworpen voor zwaar industrieel gebruik en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten aandrijvingen. Een spaanderkorf scheidt de spanen uit de vloeistof, zodat beide herbruikt kunnen worden.


Ben je op zoek naar de geschikte oplossing? Onze consultants helpen je graag verder!

      * Verplicht veld