Studenten

De perfecte kennismaking. Stage bij Kärcher. Leer Kärcher kennen. Met een stage waarbij u meteen werkt aan interessante projecten en zo kunt ontdekken welke werkzaamheden bij u passen. Bij ons kunt u uiteenlopende en buitengewone werkzaamheden verwachten. Soms ligt de focus op de commercieel-administratieve of technische kant, soms in België of in het buitenland. U weet nog niet wat het beste is voor u? We ondersteunen u graag bij het nemen van een beslissing.

Impressum

Wie wij zoeken. Bent u een echt Kärcher-type? Dan willen we u graag leren kennen.

Als u zelfbewust uw eigen weg gaat, graag het initiatief neemt, zakelijke kansen ziet en vecht voor uw ideeën, bent u het type dat we nodig hebben voor onze onderneming.

Wij zoeken slimme mensen die vol passie elke dag een topprestatie leveren. Die niet tevreden zijn met wat is bereikt, maar die denken dat het altijd beter kan en constant nieuwe ambitieuze doelen willen bereiken. Daarbij treden ze altijd met verantwoordelijkheidsbesef en doeltreffend op om de mensen, de waarden en onze onderneming duurzaam te beschermen.

Als u zich hierin herkent, bent u een echt Kärcher-type en kunt u uw carrière bij ons een echte boost geven. Wij bieden u hiervoor de beste mogelijkheden en interessante werkzaamheden.

Waarop wacht u nog?

Stage voor commercieel-administratieve en technische beroepen.

Voor uw inzet en dadendrang staan bij Kärcher veel wegen open. Laat uw stem horen als er belangrijke beslissingen worden genomen. U hebt de keuze uit de volgende gebieden:

 • Inkoop
 • Productieplanning
 • Finance, Controlling, Accounting
 • Onderzoek en ontwikkeling
 • IT
 • Logistiek
 • Personeel
 • Productie
 • Projectmanagement
 • Kwaliteitsborging
 • Service
 • Ondernemingsontwikkeling
 • Verkoop
 • Reclame/marketing
 • Productmanagement
 • Public relations

 

Wij bieden u interessante stages aan waarbij de nadruk ligt op commercieel-administratieve of technische aspecten.

Tijdens uw stage maakt u volledig deel uit van een van onze teams. U wordt geïntegreerd in alle processen en procedures en maakt zo kennis met onze bedrijfscultuur en manier van denken. Een intensieve begeleiding door een speciale coach en regelmatige feedbackgesprekken zorgen voor uw vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. In ons stagiairenetwerk kunt u bovendien ervaringen uitwisselen met andere stagiaires. Ook na uw stage kunt u met Kärcher in contact blijven. Hiervoor hebben wij het speciale programma Connected to Yellow opgezet.

Stage
Stage
Stage

Als werkstudent theoretische kennis in de praktijk brengen.

Met een baan als werkstudent bij Kärcher doet u alles goed. U doet voortdurend praktische ervaring op, verdient geld tijdens de studie en kunt het bedrijf van binnen en buiten leren kennen. Voor werk in de praktijk zoeken wij studenten met een buitengewoon profiel die van aanpakken weten en hun knowhow in hun dagelijkse werkzaamheden willen toepassen. U moet wel weten in welk gebied uw sterke kanten het beste tot hun recht komen. Daarvoor is eigen initiatief nodig. Plaatsen voor werkstudenten vergeven wij uitsluitend online via open sollicitaties. Geef uw wensen en voorstellingen zo precies mogelijk aan. Dan kunnen we u sollicitatie koppelen aan de juiste positie. We kijken uit naar uw reactie.

Uw eindscriptie is het doel.

Een op de praktijk gerichte eindscriptie bij Kärcher brengt een succesvolle loopbaan een stuk dichterbij. Wij staan open voor uw onderwerpen en ideeën, bieden u bijzondere opdrachten en begeleiden u en denken mee over de realisatie. Alles volgens ons motto: u leert van ons en wij leren van u.

Uw eindscriptie kunt u bij Kärcher in verschillende gebieden schrijven. De resultaten worden direct toegepast in ons werk. Studies van studenten bedrijfskunde hebben bijvoorbeeld bijgedragen aan de optimalisatie van ons reclamatieproces en productportfolio, de verbetering van strategieën voor marktdifferentiatie en de ontwikkeling van nieuwe marketingideeën.

Dus als u geïnteresseerd bent in een van de aangeboden onderwerpen, neemt u gewoon contact met ons op. Of u stelt in een open sollicitatie een eigen onderwerp voor.

En uw eindscriptie (doctoraal, bachelor- of masterscriptie) kan het startschot zijn voor een carrière bij Kärcher. Wij zijn altijd op zoek naar buitengewone medewerkers.

Het sollicitatieproces. Uw weg naar ons toe.

Voor een stage of eindscriptie kunt u solliciteren via e-mail of per post.

Stagiaires die bij Kärcher solliciteren en na een telefonisch interview worden geselecteerd, worden uitgenodigd voor kennismaking. Ze krijgen dan een goed beeld van onze onderneming en van Kärcher als werkgever, kunnen persoonlijke gesprekken voeren met medewerkers uit de vakgebieden en krijgen een rondleiding door de fabriek. Indien er een goede evaluatie is, kan de stagiair aangeworven worden.