Vakmensen en leidinggevenden

Grenzeloos carrière maken. In ons internationale team. Kärcher is wereldwijd leider in innovatie voor reinigingsproducten, -systemen en -diensten en biedt tegelijkertijd de dynamiek van een familiebedrijf. Vakmensen en leidinggevenden hebben daarom bij ons veel mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en eigen ideeën in te brengen. En dat niet alleen in België, maar overal ter wereld. Laat ons zien wat u in uw mars hebt. Er wachten spannende en interessante werkzaamheden op u. Als u graag zelf het initiatief neemt en ook instaat voor uw ideeën, twijfel dan niet en solliciteer bij ons. 

Kärcher als werkgever

Wie wij zoeken. Bent u een echt Kärcher-type? Dan willen we u graag leren kennen.

Als u zelfbewust uw eigen weg gaat, graag het initiatief neemt, zakelijke kansen ziet en vecht voor uw ideeën, bent u het type dat we nodig hebben voor onze onderneming.

Wij zoeken slimme mensen die vol passie elke dag een topprestatie leveren. Die niet tevreden zijn met wat is bereikt, maar die denken dat het altijd beter kan en constant nieuwe ambitieuze doelen stellen. Daarbij treden ze altijd met verantwoordelijkheidsbesef en doeltreffend op om de mensen, de waarden en onze onderneming duurzaam te beschermen.

Als u zich hierin herkent, bent u een echt Kärcher-type en kunt u uw carrière bij ons een echte boost geven. Wij bieden u hiervoor de beste mogelijkheden en interessante werkzaamheden.

Waarop wacht u nog?

Internationaal werken. Kies voor succes.

Als toonaangevende onderneming van reinigingsproducten, -systemen en -diensten is Kärcher overal ter wereld actief en present. Meer dan 40.000 handelspartners, 50.000 servicepunten en 100 verkoopmaatschappijen in 60 landen vormen een prima omgeving voor attractieve activiteiten in het buitenland met fascinerende perspectieven.

Medewerkers die hierin zijn geïnteresseerd, kunnen door Kärcher voor langere tijd naar het buitenland worden uitgezonden. Afhankelijk van het doel kunnen medewerkers voor een periode van drie maanden tot drie jaar in een internationale omgeving beroepservaring opdoen. Zo'n verblijf geeft u niet alleen de kans uw vakkennis uit te breiden, maar ook om interculturele vaardigheden te ontwikkelen die voor een internationaal actieve onderneming steeds belangrijker worden. Vanzelfsprekend bereiden we u goed voor op uw taken en verblijf in het buitenland en ondersteunen we u bij de hieraan verbonden uitdagingen.

Hiertoe horen bijvoorbeeld

  • samen een individueel ontwikkelingsplan opstellen
  • intensieve voorbereiding op het verblijf in het buitenland met taalcursussen en interculturele trainingen
  • voorbereiden, organiseren en uitvoeren van maatregelen die vereist zijn voor het verblijf in het buitenland
  • ondersteuning bij integratie in het buitenland door een adviseur ter plekke en begeleiding door een mentor van het bedrijf.

Het sollicitatieproces. Uw weg naar ons toe.

U kunt het makkelijst solliciteren bij ons per e-mail of post. Afhankelijk van de positie en het vakgebied kan de concrete sollicitatieprocedure variëren. Maar we komen altijd een precies tijdsverloop met u overeen.