Hoe je auto wassen met de Kärcher hogedrukreiniger?

Hogedruk-auto

Is je wagen toe aan een grondige poetsbeurt? Met een spons en zeemvel kan je de klus klaren, maar het zal je wel heel wat tijd en moeite vragen. Je auto wassen met een hogedrukreiniger is niet alleen tijdsbesparend, het zorgt ook voor een optimaler resultaat. Ga aan de slag met onze tips om je auto onder handen te nemen.

Denk eraan om steeds met het interieur van je wagen te starten. Vergeet niet om de ruitenwissers open te klappen en om de ramen goed te sluiten. Daarna kan je aan de buitenkant beginnen. Hou de hogedrukreiniger in de aanslag en volg onderstaande stappen:

Hogedruk-RM

Stap 1:

Sproei het reinigingsproduct met de Vario Power spuitlans over het hele oppervlak van de auto.

Hogedruk-velgen

Stap 2:

Gebruik de velgenreiniger om de velgen in te sproeien en laat het product even inwerken. Met de speciale velgenwasborstel verwijder je de hardnekkigste verontreinigingen zoals bandensporen, ingebrande remstof en aangekoekt strooizout.

Hogedruk-insectenverwijderaar

Stap 3:

Bespeur je nog enkele dode insecten op het koetswerk? Met de 3-in-1 insectenverwijderaar maak je komaf met ongewenste bezoekers.

Hogedruk-FJ 10 C

Stap 4:

Besproei de wagen van boven naar beneden met de speciale auto shampoo Connect ‘n’ Clean. Met deze actieve vuiloplosser werk je zelfs het hardnekkigste vuil weg. Dankzij de ultraglans-formule krijg je bovendien een stralend resultaat.

Hogedruk-WB 150

Stap 5: 

Met de powerborstel WB 150 reinig je vervolgens de wagen van boven naar beneden.

Hogedruk-VPL

Stap 6:

Tot slot gebruik je opnieuw de Vario Power lans om de auto schoon te sproeien.