Ramen wassen: een fluitje van een cent met de Window Vac

Kijk je graag naar hoe mooi je tuin er bij ligt maar wordt je zicht vertroebeld door vuile vensters? Goed nieuws: je ramen wassen wordt een fluitje van een cent met de Window Vac! De nieuwe generatie ruitenreinigers van Kärcher biedt zelfs nog meer voordelen dan haar voorganger. Ontdek hier wat de Window Vac zo uniek maakt.

Een scheut azijn of een ajuin toevoegen aan het water, een prop krantenpapier gebruiken na het schoonmaken van je ruiten… Er bestaan tal van schoonmaaktips om ramen te wassen zonder strepen of druppels, maar gelukkig kan het ook makkelijker! Dankzij de ruitenreiniger van Kärcher bespaar je heel wat tijd en moeite om je ramen streeploos proper te krijgen.

Hoe ga je te werk?

WV_Sproeien_raam

Stap 1:
Besproei de ruiten eerst met het schoonmaakproduct – doe dit met de speciale Kärcher sproeifles.

WV_vegen_raam

Stap 2:
Nadien wrijf je het vuil los met de microvezeldoek.

WV_Opzuigen

Stap 3:
Tot slot zuig je het vuile water op met de Window Vac. Klaar!


Nieuwe generatie ruitenreinigers

De nieuwe Window Vac biedt tal van voordelen. Zo heeft hij een langere accuduur en hoef je hem dus niet constant op te laden. Een ander voordeel is het geluidsniveau dat met 10 % gedaald is, waardoor je hem bijna niet hoort. Kamp je soms met spierpijn als je ramen lapt? Ook dat is verleden tijd met de Window Vac, want hij is speciaal ontwikkeld met het oog op een optimale ergonomie. De sproeifles heeft een groter grijpvlak waardoor hij veel beter in de hand ligt. Bovendien weegt de nieuwe versie minder zwaar dan de vorige. Niets dan voordelen!

Je hoogste ramen kuisen hoeft ook niet langer een halsbrekende klus te zijn. Met de Window Vac verlengsteel kan je ook hoge ramen, dakramen en serres wassen zonder dat er een ladder aan te pas komt. Nu heb je echt geen excuus meer om die klusjes nog langer uit te stellen! Daarnaast is de Window Vac ook perfect om snel en efficiënt glazen salontafels en spiegels te laten blinken als nieuw. Met een proper huis en stralende vensters kan je pas echt genieten van je tuin!