Maak uw garage en terras klaar voor de winter

We hebben vaak de neiging om elke zomer onze garage of terras vol te zetten met spullen. Een barbecue, een opblaasbaar zwembad, een kruiwagen,… nemen al snel veel plaats waardoor het lastig wordt om vrij te circuleren. De winter nadert en dus is het tijd om hier wat aan te veranderen! Volg deze tips om uw garage en terras moeiteloos op te ruimen voor de vorst toeslaat.

elektrische veegmachines van Kärcher

Waar begin ik met schoonmaken?

De eerste fase van uw herfstschoonmaak is opslagruimte vrijmaken. Onder het motto van “dat is toch gemaakt om buiten te staan” is het vaak verleidelijk om de barbecue en tuinmeubilair buiten te laten staan tijdens de winter. Al deze objecten nemen namelijk heel veel plaats in en zijn niet makkelijk om te stockeren. Het is nochtans noodzakelijk om ze te beschermen van het aankomend winterweer. Uw barbecue kan bijvoorbeeld oxideren, of roesten. Uw plastic tuinmeubilair zal ook sneller verkleuren en houten tuinmeubelen zullen zelfs verrotten als ze lang aan slecht weer worden blootgesteld. Hiervoor zijn dus slechts twee oplossingen: alles opbergen in uw garage, of ze bedekken met een geschikte hoes.

Veeg efficiënt met een elektrische veegmachines van Kärcher

Veeg efficiënt met een veegmachine

Eens u hebt nagedacht om alles wat nog buiten staat een plaatsje te geven, bent u klaar om u op het schoonmaken te storten. Voordat u uw terras en de garage opnieuw ordent, veegt u best eerst nog al het vuil weg dat zich tijdens de zomer heeft opgehoopt. Deze taak kan soms vervelend zijn als de grond vaak werd blootgesteld aan slecht weer of vuile voeten. Een veegmachine kan dus zeker van pas komen bij deze taak. De Kärcher veegmachines, zoals de S 4 Twin helpen u om u te laten kuisen als een professional. Uw terras en garage zullen zo proper zijn als nooit tevoren, zonder veel moeite te moeten doen. De handveegmachine S 4 Twin van Kärcher beschikt bijvoorbeeld niet alleen over 2 standaard zijborstels, maar ook over 2 speciale zijborstels voor nat afval, wat erg handig kan zijn na een dag met typisch Belgisch regenweer.

Een grondige reiniging om het af te leren

De laatste stap van uw grote herfstschoonmaak is het reinigen! Uw terras en garage zijn nu klaar om de winter te verwelkomen, maar het is belangrijk om ook uw tuinspullen winterklaar te maken. Begin met het schoonmaken van uw tuinmeubelen, uw barbecue te schuren en uw wagen te laten blinken met een hogedrukreiniger van Kärcher. De WB 150 Power Brush kan ook een hele grote hulp zijn bij dit soort taken. In combinatie met een hogedrukreiniger is het voor de Power Brush een eitje om verschillende oppervlakken en materialen te reinigen.

Ziezo, nu zijn uw garage en terras helemaal klaar om de winter te trotseren!

Windows Vac Kärcher