Snel en makkelijk de ramen van uw veranda schoonmaken

Een veranda is altijd een leuk pluspunt om te hebben in uw huis omdat het meer leven en licht in het interieur brengt. Om te genieten van dat licht, moeten de ramen van de veranda natuurlijk wel geregeld gepoetst worden. Het schoonmaken van die ramen is echter niet altijd even aangenaam. Het gaat namelijk niet enkel over de zijdelingse ramen kuisen, maar ook die op het dak. Hier zijn onze tips om uw veranda snel en makkelijk te kuisen.

Veranda ramen schoonmaken

De ramen van uw veranda wassen: een noodzaak

De ramen van uw veranda worden vaak blootgesteld aan verschillende elementen zoals regen, sneeuw, stof, bladeren en vette vingers. Het is dus aangeraden om uw ramen minstens twee keer per jaar schoon te maken. Dit doe je best in de lente en in de herfst. Bij voorkeur op een heldere dag wanneer het niet regent. Als uw veranda in het noorden gepositioneerd is, of op een plaats waar veel wind is, raden we aan om ze vaker op te knappen.

De Kärcher Window Vacs: uw oplossing

U zou verwachten dat het meer tijd kost om grote ramen te kuisen, maar niets is minder waar. Kleine ramen poetsen zijn namelijk tijdrovender omdat u telkens moet zorgen dat er geen strepen achterblijven. Met de Kärcher Window Vacs spaart u een hele hoop tijd voor zowel grote als kleine oppervlakken. De handige apparaten zuigen namelijk na het reinigen eenvoudig en betrouwbaar het water van het venster op - zonder druppels en strepen achter te laten.

ramenwasser Windows Vac
Windows Vac Kärcher

Enkele accessoires voor het gemak en de grondigheid

De dakramen van uw veranda schoonmaken is telkens een hachelijke en gevaarlijke onderneming. Door diverse accessoires van Kärcher zullen zelfs de hoogste ramen en onbereikbare hoeken makkelijk gepoetst kunnen worden. De telescopische verlengset voor de Window Vac is bijvoorbeeld ideaal om grote en hoge ramen te kuisen.

Naast ramen, kan de Window Vac ook altijd van pas komen voor andere gladde oppervlakken. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook tegels, glazen meubels of spiegels mee reinigen.

 

Laat uw hoofd dus nog niet meteen hangen wanneer de ramen van uw veranda ondoorzichtig zijn geworden. De ramen van uw veranda kuisen word een simpele taak met de ruitenreinigers van Kärcher en zijn vele verschillende accessoires.