Makkelijk dweilen en uw vloer reinigen met de Floor Cleaners van Kärcher

Traditionele dweilen vegen de vloer af. Maar dat is soms niet voldoende, of vraagt tijd die u liever anders spendeert. Kärcher introduceert de Floor Cleaner FC 5 Cordless, een draadloze variant van het vernieuwende 2-in-1-concept, en de Floor Cleaner FC 3 Cordless, een nieuw draadloos toestel dat dweilen leuk en efficiënt maakt. Uw vloer kuisen in één beweging, waarbij u dweilt en tegelijk het vuil opneemt, doet u dus best met de Kärcher Floor Cleaners.

Snel dweilen en opzuigen in één beweging met de FC 5 Cordless

De Floorcleaner FC 5, die nu ook draadloos te verkrijgen is, dweilt en zuigt het vuile water op in één enkele stap. Dankzij de opzuiging van het vuile water, laat de Floor Cleaner héél weinig restvocht achter waardoor de schoongemaakte vloer al droog is in 2 minuten. Bovendien reinig je met de FC 5 Cordless altijd met proper water, terwijl je bij de dweil en emmer na een tijdje verontreinigd water gebruikt. Niet alleen is hij zo 50% sneller dan traditionele methodes (eerst stofzuigen en dan dweilen), hij verbruikt ook nog eens 85% minder water. Zo bespaart de Kärcher Floorcleaner FC 5 een hoop kostbare tijd en geld.

fc 3 cordless

Een dweilsysteem om tegels en vloeren ecologisch te kuisen

Traditioneel dweilen is volledig verleden tijd met de draadloze Floor Cleaner FC 3 van Kärcher. Het verschil met de FC 5 Floor Cleaner, is dat deze niet beschikt over een opzuigsysteem maar enkel dweilt en het vuil oprolt. Ook hier worden de draaiende rollen voortdurend voorzien van proper water en detergent. Door de rotatie maken zij eveneens het vuil los om het vervolgens op te nemen.

Vergeleken met traditionele reinigingsmethodes bespaart de Floor Cleaner FC 3 Cordless zelfs tot 90% water, wat hem een uiterst ecologisch product maakt. Door de uitstekende schoonmaakresultaten gaat het dweilen ook sneller en met minder moeite. De automatisch aangedreven rollen zorgen bovendien voor 20 % beter reinigingsresultaat. Geschikt voor bijna alle harde vloeren met een droogtijd van ongeveer 6 minuten. U heeft bovendien ook bewegingsvrijheid met de FC 3 Cordless.

Welke Floor Cleaner kiezen?

De keuze voor draadloos reinigen lijkt evident. Wenst u dat al het vuil zeer snel wordt opgezogen, voor een vloer die snel droog is, met een reinigingsstation erbovenop? Dan raden we de Kärcher Floor Cleaner FC 5 Cordless aan. Voor een snelle reiniging waarbij al het vuil wordt ‘opgerold’. Een vloer die licht vochtig is en zonder reinigingsstation, kiest men beter voor de Floor Cleaner FC 3 Cordless.

Indien u graag meer informatie had gewenst over deze ruitenreinigers, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantendienst staat op maandag tot en met donderdag, van 8u30 tot 17u en vrijdag van 8u30 tot 16u15 voor u klaar.

floorcleaner fc 3 fc 5