Poetshulp nodig? Vertrouw op de Kärcher stoomreiniger SC 3!

Heeft u er al eens bij stilgestaan hoeveel tijd u dagelijks of wekelijks verliest aan huishoudelijke taken? Laat ons eerlijk zijn: iedereen geniet van de rust en orde in een schoon huis, maar iedereen heeft wel wat beters te doen dan de hele tijd met afstofdoekjes, stofzuigers en dweilen rond te hossen. Meer efficiëntie, minder tijdverlies? De nieuwe Kärcher stoomreiniger SC 3 Upright EasyFix Premium is er voor u!

stoomreiniger SC 3

Wat is een stoomreiniger eigenlijk?

Wist u dat een stoomreiniger maar liefst 99,99% van de bacteriën doodt? Kiezen voor een Kärcher stoomreiniger is dus kiezen voor een uiterst hygiënische en tijdbesparende schoonmaakhulp. Het is de perfecte poetsoplossing voor wie last heeft van allergieën, kinderen in huis heeft of huisdieren heeft rondlopen. Bovendien is het ook de meest milieuvriendelijke manier van schoonmaken. De Kärcher stoomreiniger maakt immers enkel gebruik van de kracht van hete stoom, zonder toevoeging van chemicaliën.

Heeft u een tegelvloer, laminaat, parket, kurk, linoleum of vast tapijt? Stomen is de boodschap! Zelfs kleinere oppervlakken als spiegels, ramen, kranen, douchecabines en het toilet worden sneller hygiënisch schoongemaakt met uw nieuwe Kärcher stoomreiniger aan uw zijde.

SC 3 Upright EasyFix Premium

Wat typeert de Kärcher stoomreiniger SC 3?

Steeds meer mensen raken overtuigd van de gunstige invloed die reinigen met stoom op hun leefomgeving heeft. Het assortiment stoomreinigers begint dan ook enorm uit te breiden. Wat de Kärcher stoomreiniger SC 3 Upright EasyFix Premium zo bijzonder maakt? Eerst en vooral het intuïtief gebruik. U hoeft zelfs niet na te denken over welk stoomdrukniveau u voor welke klus dient in te stellen. De handgreep is namelijk voorzien van 3 pictogrammen voor hout, tegels en tapijt. Handig, toch?

 

Bovendien is uw nieuwe Kärcher stoomreiniger ook heel ergonomisch. En dankzij zijn slanke vorm is het schoonmaken van de krappe ruimte onder zetels, kasten en bedden makkelijker dan ooit tevoren.

Hoe gebuikt u uw Kärcher stoomreiniger? 

Hoe gebuikt u uw Kärcher stoomreiniger?

Heel eenvoudig: stop de stekker in het stopcontact, vul het reservoir van 0,5 liter met water en na 30 seconden opwarmen is hij gebruiksklaar. U kan moeiteloos 60m² kuisen met een volle watertank. Is het waterreservoir leeg? De makkelijk afneembare tank kan op elk moment bijgevuld worden. U hoeft zich trouwens ook geen zorgen te maken over kalkaanslag. Daar ontfermt het intelligente ontkalkingspatroon wel voor. Is de meegeleverde hoogwaardige microvezeldoek vuil? U hoeft uw handen niet eens vuil te maken om hem te vervangen.

 

Snel aan de slag met uw nieuwe Kärcher stoomreiniger SC 3 Upright EasyFix Premium? Ontdek hem in onze webshop of vind een dealer bij u in de buurt. 

ruitenreiniger