Ramen wassen zonder strepen dankzij de nieuwe WV 6 ruitenreiniger en de Vibrapad KV 4

Al meer dan 10 jaar verbeteren we bij Kärcher onze ruitenreinigers om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Dit jaar stellen we een nieuwe generatie ruitenreinigers voor met een ongeziene efficiëntie en gebruiksgemak om uw ruiten te wassen zonder strepen achter te laten.

ruitenreinigers

Laat geen sporen achter

De nieuwe ruitenreiniger WV6 van Kärcher is zonder twijfel de handigste ruitenreiniger op de markt. Elk type oppervlak reinigt hij namelijk erg grondig met het grootste gemak. Van ramen tot vensterbanken, van bar tot tegels, u reinigt ze allemaal zonder strepen achter te laten dankzij de WV6. Met een krachtige accu, goed voor een extra lange looptijd van 100 minuten, is de WV 6 de beste Window Vac ooit. Het LED scherm geeft bovendien op de minuut nauwkeurig de resterende looptijd van de WV 6-accu's aan. Tot slot is het design compact en ergonomisch, wat het ervoor zorgt dat de Window Vac 6 erg handig is in elke situatie.

Vibrapad KV 4

De nieuwe Vibrapad KV4

De nieuwe Vibrapad KV4 is de perfecte aanvulling voor een grondige reiniging van uw ramen. Zijn rechthoekige vorm en comfortabel handvat zorgen ervoor dat hij erg intuïtief is om te gebruiken. De Vibrapad is voorzien van een waterreservoir. Dit reservoir zorgt voor een automatische bevochtiging van de microvezeldoek, die de omliggende oppervlakken niet nat maakt. Handen en vloeren blijven dus droog. En omdat spuiten niet nodig is, bespaart u ook tijd. Zo wordt het vuil met de KV 4, inclusief elektrische watervoorziening en trilfunctie, losgemaakt van het oppervlak. Vervolgens kan het achterblijvende vocht met de Window Vac streep- en druppelvrij worden afgezogen.

Efficiëntie voor alle gladde oppervlakken

Uiteraard zijn deze apparaten niet enkel praktisch om uw ruiten te reinigen, maar voor alle gladde oppervlakken. Zo kunt u de Kärcher ruitenreinigers bijvoorbeeld ook gebruiken om uw auto te wassen. Dit garandeert een schoon resultaat in een recordsnelheid. De ruitenreiniger kan echter ook gebruikt worden om uw badkamer te reinigen. Zowel uw tegels, als spiegels reinigen wordt een makkelijke klus met de Vibrapad, of de WV6 ruitenreiniger.

ruitenreiniger

Indien u graag meer informatie had gewenst over deze ruitenreinigers, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantendienst staat op maandag tot en met donderdag, van 8u30 tot 17u en vrijdag van 8u30 tot 16u15 voor u klaar.