Eenvoudig tuinieren zonder kabel

De zon schijnt, u ruikt de zoete geur van bloemen en een lichte bries streelt over uw huid. De lente is in het land! Perfect om te genieten van uw eigen tuin. Voordat u languit in de ligstoel kan liggen moet u eerst de jungle, waar uw tuin tegenwoordig in veranderd is, weggewerkt worden. Een heuse karwei die, zonder het juiste materiaal, even kan aanslepen.

Geen zorgen, we zetten u al een eind op weg. Met onze draadloze aanbevelingen beweegt u soepel door uw klusjeslijst en kan u snel van uw tuin genieten!

Snoeien doet groeien

Na de winter ontwaakt de natuur opnieuw. Bomen en struiken komen weer tot leven en snel staan ze in volle bloei. Sommige planten of takken hebben geleden onder de barre temperaturen, waardoor er onderweg slachtoffers zijn gevallen. Het is dus tijd om plaats te maken zodat het nieuwe leven kan openbloeien. Met de draadloze TLO 18-32 geeft u de boom of struik in uw tuin makkelijk zijn vorm terug en verwijdert u efficiënt dode takken.

 

Hagen snoeit u, in tegenstelling tot bomen en struiken, voor de eerste keer na ze zijn opgebloeid (tussen april en mei). Een snoeischaar is nuttig is om dikke takken af te knippen. Een heggenschaar zoals de draadloze HGE 18-50 BATTERY zorgt voor een groter knipcomfort en precisie.

 

Voor de gevorderde tuinier die graag zijn eigen paradijs tot in de puntjes verzorgd is er ook de draadloze struikschaar. Voor iedereen die precisie hoog in het vaandel draagt en niet wil knoeien met een handschaar is deze trimmer goed om snel en gedetailleerd scherpe randjes te verwijderen. Voor elke haag, kleine of grote struik die hun vroegere vorm is verloren.

Draadloze kettingzaag
Draadloze takkenschaar
Draadloze heggenscharen
Draadloze gras- en struikschaar

De eerste geur van versgemaaid gras

Elke tuinier droomt ervan zijn paradijs te overzien met blote voeten in het gras en de zon op het gezicht. Voor dat kan, moet de droom realiteit worden. Dat doet u door het gazon klaar te maken voor het begin van de lente. Het eerste dat u van de ‘To Do lijst’ moet afvinken is het gras maaien. Kort genoeg om de groei te bevorderen. Dankzij de draadloze Kärcher grasmaaiers past u de maaihoogte eenvoudig aan en beweegt u zonder kabel vrij door uw tuin. Zo kan het gras groeien in elke weersomstandigheid (bij warm weer moet het gras hoog genoeg zijn om niet uit te drogen).

 

Het volgende op uw ‘To Do-lijst’ is het mos en onkruid uit het gazon weghalen. Verlucht de grond, geef het meststof en het gras zal er snel terug fris uitzien. Als u liever een ecologisch alternatief wil, dan hebben de draadloze Kärcher grasmaaiers een ‘mulchplug’. Hierdoor wordt het gemaaide gras over het gazon verspreidt, zo dient het gemaaide gras als natuurlijke meststof.

 

Daar staat u dan op een onberispelijke gazon! Uw droom is zonet realiteit geworden, … Als u niet naar de randen en het onkruid kijkt tenminste. Voor een precieze afwerking zal een trimmer goed van pas komen, zeker op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn voor uw grasmaaier. Kies voor een draadloze kantentrimmer van Kärcher die door zijn ergonomisch design en zonder kabel tuinieren gemakkelijker maakt.

Zeg vaarwel aan dode bladeren

Onkruid verwijderen is een lastige taak voor iedere tuinier. Al bukkend of op de knieën zitten, het zal altijd een pijnlijke en vervelende klus blijven. Bovendien zal u deze lastige karwei geregeld moeten doen om te voorkomen dat uw paradijs opnieuw een jungle wordt.

Wilt u het gebruik van een chemische onkruidverdelger vermijden? Dan kan u een beroep doen op de draadloze Kärcher WRE 18-55 onkruidverwijderaar. Een ecologisch en ergonomisch alternatief dat een einde zal maken aan de pijn en ellende van onkruid verwijderen. Door de mechanische werking van de ronddraaiende nylonborstel wordt het onkruid aan randen of oppervlakten simpel verwijderd. Door de verstelbare telescoopsteel spaart u bovendien knieën én rug en door z’n oplaadbare batterij doet u deze taak zonder kabel.

Nu het snoeien, maaien en wieden gedaan is ligt er een hoop tuinafval op je gazon. Dat verzamelen is nog zo’n moeizame klus op je ‘To Do lijst’. Wanneer je die taak wil tackelen gaat er niets boven een bladblazer om het gazon te ontdoen van dode bladeren en gemaaid gras. Tijdens elk seizoen is er wel een klus geschikt voor de draadloze bladblazer van Kärcher.

SOUFFLEUR DE FEUILLES SANS FIL

Proficiat! Uw tuin heeft zijn oorspronkelijke pracht en praal teruggevonden. Uw paradijs is klaar om onder uw bewind open te bloeien in de zachte lentetemperaturen.

Contact

Wilt u meer informatie over het tuingereedschap van Kärcher of heeft u advies nodig, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch, via Facebook of mail bereikbaar. Meer info kan u hier vinden.