Zo maakt Kärcher uw leven ’s winters makkelijker met de elektrische ijskrabber.

U bent niet echt een fan van winterse temperaturen en weersomstandigheden? Of toch niet als u de baan op moet? Inderdaad, we zien allemaal op tegen de zware taak die ons te wachten staat wanneer een koude nacht de ramen van de wagen met een ijslaag bedekte: het ontdooien. Heeft u een klassieke ijskrabber in uw handschoenkastje liggen? Dan mag u zich klaarmaken voor een tijdrovende klus en dat terwijl uw tijd zo kostbaar is. U vraagt zich dan ook terecht af of er geen snellere, eenvoudigere en leukere manier is om deze ochtendtaak aan te pakken. De nieuwe elektrische ijskrabber EDI 4 van Kärcher biedt de oplossing!

elektrische ijskrabber Kärcher

Wat mag u verwachten van de Kärcher elektrische ijskrabber?

Geen betere uitvinding om de strijd tegen het ijs aan te gaan en te winnen! Het tijdperk van de klassieke ijskrabber die uw vingers verkleumt, is officieel ten einde. De EDI 4, de elektrische ijskrabber van Kärcher, verwijdert snel en moeiteloos in amper enkele minuten al het ijs van uw autoruiten, ongeacht de dikte van de ijslaag. Zijn efficiëntie dankt de elektrische ijskrabber van Kärcher aan zijn draaiende schijf met 6 plastic messen die zeer snel roteren waardoor het makkelijker dan ooit is om uw ruiten ijsvrij te maken. U hoeft zich niet eens in te spannen want het volstaat om met de EDI 4 over de bevroren ramen te gaan en het ijs verdwijnt.

Hoe lang het duurt om uw elektrische ijskrabber op te laden? Na een oplaadtijd van 2:20 uur is het apparaat 80% opgeladen en na 3 uur volledig. Eens uw elektrische ijskrabber volledig opgeladen is, kan u rekenen op een autonome werking van 15 minuten zonder onderbrekingen. En aangezien een volledige ontdooiing slechts 3 minuten in beslag neemt, kan u hem dus ongeveer een week gebruiken zonder hem te moeten herladen. U wordt trouwens door een knipperend ledlicht verwittigd wanneer het tijd is om uw ijskrabber opnieuw op te laden.

Bang dat extreme winterse temperaturen het optimaal gebruik van de ijskrabber zouden bemoeilijken? Maak u maar geen zorgen: de elektrische ijskrabber EDI 4 van Kärcher is bestand tegen temperaturen tot -20°C. U kan uw ijskrabber dus perfect achterlaten in uw handschoenkastje zodat u hem te allen tijde gebruiksklaar bij de hand heeft.

elektrische ijskrabber Kärcher

Hoe gebruikt u de elektrische ijskrabber van Kärcher?

Heel eenvoudig! U zet hem aan, wacht tot het ledlampje op groen springt en klaar is kees. U plaatst de elektrische ijskrabber op het te ontdooien oppervlak en oefent lichtjes wat druk uit zodat de schijf begint te draaien. Beweeg vervolgens het apparaat gelijkmatig over de bevroren ruit. U merkt het: met de Kärcher EDI 4 elektrische ijskrabber wordt een vervelende klus een niemendalletje dat snel en makkelijk opgelost is.

Welke tips helpen u uw ruiten nog sneller en efficiënter ijsvrij te maken?

Om nog meer tijd te besparen en vervelende taken als het ontdooien van uw ruiten te voorkomen, geven we u graag nog enkele tips.

Zo kan u uw ruiten de avond voordien al afdekken om ze ijsvrij te houden. Indien u niet over voldoende folies of dekens beschikt om alle ramen van de wagen af te dekken, kies dan voor de voorruit en ontdooi de overige ruiten met de elektrische ijskrabber EDI 4 van Kärcher.

Heet water over de bevroren ruiten gieten, is absoluut te vermijden! Het glas zou immers kunnen barsten. Kies steeds voor een veilige, efficiënte en snelle oplossing zoals een elektrische ijskrabber.

Onze laatste tip: laat de motor niet draaien terwijl u uw wagen ijsvrij maakt, ook niet als er nevel aanwezig is. Deze methode is niet erg ecologisch en bij nieuwere auto’s zal die mist sowieso in enkele ogenblikken verdwijnen.

elektrische ijskrabber Kärcher