KIES EN KOOP DE JUISTE PROFESSIONELE SCHROBZUIGMACHINE

Op zoek gaan naar de juiste schrobzuigmachine voor uw bedrijf is, we geven het toe… overweldigend. Het aanbod is enorm! We helpen u een eind op weg door de belangrijkste elementen op te lijsten. Zo vindt u een schrobzuigmachines aangepast aan uw professionele voorkeuren.

Bent u een zaakvoerder van een lokale kruidenwinkel of de fabrieksmanager van een kolossaal depot? Dan wordt uw werkplaats zeer zeker onderworpen aan een regelmatige schoonmaak. Wanneer u nog steeds manueel de gangen van uw werkplaats afdweilt voor de grote schoonmaak, is het hoog tijd om die oude zwabber op te bergen en te gaan voor efficiëntie, gemak en snelheid in de vorm van een schrobzuigmachine.

 

Kies de juiste soort schrobzuigmachines

Bij Kärcher zijn er drie verschillende soorten schrobzuigmachines.

Handgeleide schrob-/zuigmachine van Kärcher

Handgeleide schrobzuigmachines

Er zijn handgeleide of walk-behind schrobzuigmachines met een eigen aandrijving of die dienen geduwd te worden  Door de compacte vorm zijn ze stuk voor stuk makkelijk in gebruik en bovendien ook zuiniger dan gewone natreiniging.

Zitschrob-/zuigmachines van Kärcher

Zit-schrobzuigmachines

In het gamma van de zit-schrobzuigmachines bedient de gebruiker zittend de machine. Dit zijn de grootste schrob-/zuigmachines in het gamma van Kärcher.

Step-on schrob-/zuigmachines van Kärcher

Step-on schrobzuigmachines

Bij het gebruik van de step-on schrobzuigmachines bestuurt de bediener de machine vanop een platform. Het innovatieve step-on-concept combineert de wendbaarheid van een handgeleide machine met de snelheid van een zit-schrobzuigmachine.

Doorslaggevende factoren voor uw keuze

Wanneer u zoekt naar een schrobzuigmachine die 100% past bij uw professionele noden, moet u op vier factoren letten: oppervlakteprestatie, afmetingen van de machine, soort borstelkop werkbreedte en capaciteit van het schoon-/vuilwaterreservoir.

Lees meer over iedere factor die van belang is voor een degelijke en doorgronde keuze voor de juiste professionele reinigingsoplossing.

Oppervlakteprestatie

Kies de schrobzuigmachine uit die het efficiëntst de oppervlakte van uw werkplaats, magazijn of winkelruimte kan schoonmaken. De efficiëntie zo’n machine kan worden afgelezen door het aantal meters per uur (m2/u), dat is de oppervlakteprestatie.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat u een bonkige zitschrobzuigmachine aankoopt of huurt die 6000m2/u aan kan voor een winkel met een oppervlakte van slechts 150m2. Kies uw schrobzuigmachine zorgvuldig aan de hand van uw noden en de grootte van het gebied dat u wil reinigen.

Schrob-/zuigmachines van Kärcher voor industriële ruimtes

Zit-schrobzuigmachines
Vanaf 200m²/u tot maximaal 12 400 m²/u

Schrob-/zuigmachines van Kärcher

Step-on schrobzuigmachines
Binnenruimtes tot 2250 m²/u


Capaciteit van het schoon-/vuilwaterreservoir

De capaciteit van het schoon- en vuilwaterreservoir, uitgedrukt in liter, geeft weer hoelang de schrobzuigmachine operationeel is voordat een van de reservoirs moet worden bijgevuld of geleegd.


Afmetingen van de machine

Selecteer een machine die makkelijk te manoeuvreren is in de ruimte de u wilt reinigen. Daarvoor bevelen wij u aan om de lengte, breedte en hoogte van de gewenste schrobzuigmachine te bekijken. Maak vooraf uw voorbereidingen en meet de (eventuele) kleine ruimtes op waar u door wil gaan.

Kies op basis daarvan een schrobzuigmachine die binnen de afmetingen van de (eventuele) kleine ruimtes past. Zo vermijdt u onaangename verassingen als u voor de eerste maal uw nieuwe gehuurde of aangekochte schrobzuigmachine wil uittesten.


Werkbreedte van de schrobzuigmachine machine

 

De werkbreedte van een schrobzuigmachine is niet dezelfde als de afmetingen van de machine. De werkbreedte is relevant om de tijd in te schatten die u of een medewerker nodig zal hebben om de ruimte te reinigen met een schrobzuigmachine. Er zijn twee soorten werkbreedtes:

Werkbreedte van de borstel: De breedte van de discborstel of walsborstel. Meestal vooraan aanwezig op de machine, die water uit het schoonwaterreservoir afgeeft en hiermee de oppervlakte reinigt.

Werkbreedte van de zuiger: De grootte van de zuiger die het vuile water opvangt aan de achterzijde van de machine en dit vervolgens in het vuilwaterreservoir zuigt. De zuiger zal altijd groter zijn dan de werkbreedte van de borstel, zo wordt het gebruikte water efficiënt opgevangen.

 

B60W

De optimale soort borstelkop

De juiste borstelkop kiezen is afhankelijk van het type vervuiling en de type ondergrond die u wil reinigen. De optimale borstelkop kiezen doet u naargelang het te reinigen oppervlak. We leggen de voordelen van iedere soort borstel naast elkaar.

De revolutionaire borstelwalstechniek van schrob-/zuigmachines van Kärcher

Traditionele reiniging met discborstels

Lange contacttijd met het te reinigen oppervlak. Optimaal voor hoogglanzende vloeren

Ideaal voor onderhoudsreiniging van gladde oppervlakken

Traditionele discborstels zijn snel te vervangen

Traditionele reiniging met discborstels van de schrob-/zuigmachine machine

De revolutionaire borstelwalstechniek

Hogere borsteldruk, ideaal voor een grondige reiniging, zelfs bij structuurvloeren

Hoge borstelsnelheid voor polijsten

Geïntegreerde veegfunctie mogelijk

Waterbesparend dankzij de contraroterende walsborstels

Hulp nodig?

Heeft u nog aanvullende vragen na het lezen van dit artikel? Bent u nog niet zeker? Of wil u snel geholpen worden? Dan geven wij u graag advies op maat.

Ontdek meer over