DIT HEEFT U NODIG NA LEUKE EN MODDERIGE BUITENACTIVITEITEN

Zoekt u naar een snelle manier om uw hond te wassen na een modderige wandeling? Heeft u een paar vuile wandelschoenen die u moeten afspoelen?  Of heeft uw mountainbike een grondige reiniging nodig voor hij opnieuw de garage in kan? Zeg vaarwel tegen lastige karweien en maak snel alles terug proper. Lees hier hoe de Mobile Outdoor Cleaner OC 3 Plus en zijn accessoires uw leven makkelijker maken.

Adventure Box

Materiaal opruimen na een fijne buitenactiviteit of een weekendje weg… Het is een taak waar we dikwijls tegenop kijken voor we thuiskomen of weer de auto in stappen. Bij Kärcher willen we u deze vervelende klus besparen! Het dagelijkse leven eenvoudiger, beter en aangenamer maken met krachtige, efficiënte reinigingsoplossingen, dat is ons motto. Met dat in het achterhoofd brachten we de Mobile Outdoor Cleaner OC 3 Plus uit samen met verschillende accessoires die elk hun toepassing hebben om uw leven makkelijker te maken..

Lees onze slimme aanbevelingen om uw wandelschoenen, fiets of hond snel en grondig te reinigen. Op elke plaats. Op elk moment.

Packshot_OC3_Produkttest

Wat is de Mobile Outdoor Cleaner Oc 3 Plus?

Een mobiele, compacte en lichte drukreiniger die u kan inzetten wanneer u buitenshuis iets wil afspoelen en schoonmaken. Ook als er geen stopcontact of kraan in de buurt is.

Handige weetjes over de Mobile Outdoor Cleaner OC 3 Plus:

  • De toepassingen kunnen aanzienlijk worden uitgebreid en dankzij de talrijke beschikbare accessoires.
  • Beschikt over een afneembare watertank van 7 liter waarmee u langere tijd kan schoonmaken. Bijvoorbeeld: Eén tank volstaat voor de reiniging van 2 à 3 fietsen of verschillende kleine objecten, zoals speelgoed of schoenen.
  • Het toestel kan 15 minuten onafhankelijk worden gebruikt voordat de batterijen terug moeten worden opgeladen.
  • De lage druk biedt tegelijkertijd het voordeel van een efficiënte als zachte reiniging.

Heeft u nog geen Mobile Outdoor Cleaner of wilt u meer informatie over dit product? Ontdek het hier >>

Wandelschoenen of laarzen onderhouden

Laarzen of een stevig paar wandelschoenen spoelt u best af na iedere wandeling. Modder, vuil en zand zijn binnen enkele minuten van uw schoenen afgespoeld met de Mobile Outdoor Cleaner OC 3 Plus. Zo gaan uw stapschoenen langer mee en zijn ze netjes voor de volgende wandeling.

Ontdek hoe u de Mobile Outdoor Cleaner OC 3 Plus stap per stap kan gebruiken om uw wandelschoenen snel terug schoon te maken.

STAP 1: Verwijder eerst het grootste vuil met de waterstraal van de OC 3 Plus drukreiniger en gebruik eventueel een borstel. Verwijder best ook de schoenveters en inlegzolen. Voor een grondige schoonmaakbeurt

STAP 2: Was de binnenkant van de schoen met water en detergent, spoel ze vervolgens af met water.

STAP 3: Vul uw schoenen met krantenpapier om ze te drogen en plaats ze nooit direct in de zon of onder een verwarming, omdat dit het materieel kan beschadigen.

STAP 4: Breng eventueel schoensmeer aan.

 

Ontdek de OC 3 met Adventure Box>>

 

OC 3 Hiking boots

Eenvoudig uw hond of puppy afspoelen

Heeft u een hond of puppy in huis ? Dan is een uitstap in de bossen ongetwijfeld al eens geëindigd  met een modderige vacht en vuile poten. Wat een hondenleven! Na de leuke uitstap wilt u vast vermijden dat uw trouwe viervoeter het vuil meeneemt in de auto of het huis.

De OC 3 Plus is perfect om snel en eenvoudig het vuil van uw hond af te spoelen. Samen met de accessoires van de Pet Box (sproeier, borstel en handdoek) zorgt u ervoor dat uw huisdier na een geanimeerde uitstap er goed uitziet en grondig gewassen is.

Was uw hond snel en eenvoudig met onze tips en accessoires uit de Pet Box.

Ontdek de OC 3 met Pet Box>>

OC Dog application

STAP 1: BORSTELEN

Borstel uw hond met de meegeleverde borstel en verwijder zo het hardnekkige vuil uit de vacht.

oc 3

STAP 2: NATMAKEN

Maak de vacht nat met de conische sproeier en spoel het vuil uit de vacht.

OC Dog

STAP 3: AFDROGEN

Droog uw hond met de meegeleverde handdoek.  Doe dit best al deppend met de viscose-handdoek die extra veel water absorbeert.

 


Fiets of mountainbike schoonmaken

Een fiets schoonmaken is soms een hele klus, maar met de accessoires van de Bike Box doet u dit in een handomdraai. Het spuitpistool spoelt vuil voorzichtig weg van de kwetsbare onderdelen, terwijl een opzetborstel hardnekkig vuil verwijdert, zodat uw spaken, frame en banden er weer fantastisch uitzien.

Als u klaar bent met het mountainbikeparcours of uw gezellige fietstocht, dan is het een goed idee om eerst uw fiets af te spoelen voordat u hem terug kofferbak zet.

Maak je fiets in een paar minuten schoon met onze tips en accessoires van de Bike Box.

Ontdek de OC 3 met Bike Box>>

 

Bike Box OC

STAP 1: VAN BOVEN NAAR ONDER

Begin eerst de bovenkant van uw fiets schoon te maken en ga daarna verder naar onder. Richt de waterstraal nooit op spaken, schokdempers of - in het geval van een e-bike - de elektrische aansluitingen. Gebruik waar nodig de opzetborstel.

Bike Box OC Detergent

STAP 2: WASSEN

Het Kärcher Motor&Bike reinigingsmiddel helpt u hardnekkig en moeilijk vuil, dat niet alleen met waterdruk kan worden verwijderd, gemakkelijk te verwijderen als u thuis bent.

Bike Box OC Micro Fiber towel

STAP 3: AFDROGEN

Gebruik de microvezeldoek om het resterende water af te drogen.


Ontdek meer over