HAAL HET MEESTE UIT UW PROFESSIONELE SCHROBZUIGMACHINE

Een grondige en professionele schoonmaak op de werkvloer is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Met onze handige tips haalt u het beste uit uw schrobzuigmachine om al uw professionele reinigingstaken tot een goed einde te brengen.

Professionele schrobzuigmachine van Kärcher voor winkels

Kies de juiste professionele schrobzuigmachine voor uw professionele schoonmaak

 Er zijn allerlei types schrobzuigmachines beschikbaar op de markt. Wanneer u zoekt naar een machine die 100% past bij uw professionele noden, moet u enkele factoren in acht nemen.

Alles wat van belang is voor een degelijke en doorgronde keuze voor de juiste professionele reinigingsoplossing hebben we voor u opgesomd.

 

Lees meer >

Acht tips voor het gebruik van een professionele schrobzuigmachine

Haal het meeste uit uw schrobzuigmachine en geef de vloer van uw werkplaats de grondige en professionele reiniging die ze verdient. Hieronder vindt u tips die de levensduur van uw schrobzuigmachine verlengen en het gebruik vergemakkelijken.

Gebruik professionele schoonmaakproducten

Professionele schoonmaakproducten hebben een hoog rendement, het is belangrijk om het juiste product te kiezen voor de juiste toepassing. Zo reinigt u sneller en behaalt u maximale reinigingsresultaten.
Doseer het schoonmaakproduct ook altijd op de correcte manier. Wanneer u te weinig doseert, zal uw schrobzuigmachine minder efficiënt reinigen. Een te hoge dosis product, zal leiden tot residu in uw tanks en op de gereinigde oppervlaktes.


Ontdek het professionele schoonmaakproduct dat bij u past >

Gebruik wat u nodig heeft


Gebruik niet meer water dan u nodig heeft. Is een halve tank genoeg voor uw dagelijkse schoonmaak? Dan hoeft u die maar voor de helft te vullen. Een volledig gevulde tank, heeft ook hetzelfde volume detergent nodig van een gevulde tank. Zelfs al gebruikt u niet al het water. Vermijd dit! Voorkom de verspilling van professionele schoonmaakmiddelen en stem uw dosis correct af op de hoeveelheid water die u nodig heeft.

Lees altijd de veiligheidsvoorschriften

Voor u de schrobzuigmachine gebruikt (en bij iedere andere machine) is het belangrijk om de veiligheidsinstructies goed door te nemen. Lees hoe u de machine klaarstoomt voor gebruik en moet bedienen voor een grondige professionele reiniging.


Vind hier de handleiding die bij uw Kärcher machine past >

Ga niet te snel


Goede schoonmaakresultaten hangen grotendeels af van het gebruik van de juiste hoeveelheid water en de correcte dosis schoonmaakmiddel, maar de machine moet voldoende tijd krijgen om alles te kunnen reinigen. Stel de waterdosering en de borsteldruk correct in, geef tijdens het schoonmaken de schrobzuigmachine voldoende inwerktijd zodat u steeds kan genieten van de meest optimale reiniging voor uw werkplaats.

Reinig uw waterreservoirs altijd na gebruik

Ja, ook uw schoonwaterreservoir. De dosis detergent die u gebruikt is de enige en voornaamste reden waarom u het reservoir van uw schrobzuigmachine na elk gebruik moet schoonmaken. Detergent heeft namelijk een grotere massa dan water, waardoor het naar de bodem van de tank zakt en een laag residu begint te vormen.

Geef bacteriën geen vrij spel in uw vuilwaterreservoir. Laat u het vuilwaterreservoir onaangeroerd nadat u ze leegt, dan hebben bacteriën vrij spel. Ze vermenigvuldigen zich en brengen allerlei nare geuren en zelfs kwaaltjes met zich mee. Dat heeft niet alleen een negatieve impact op de gezondheid van de gebruikers van het toestel, maar ook op de uitstraling van uw onderneming. Daarnaast kunt u ook vitale onderdelen van uw schrobzuigmachine beschadigen.

Maak het u gemakkelijk. Er zijn zeer effectieve onderdelenreinigers ontwikkeld voor het onderhoud van waterreservoirs in schrobzuigmachines van Kärcher. Ze zijn ontworpen om het leven van een professional gemakkelijker te maken.

Lees meer hier >

Kärcher ontwikkelde effectieve professionele schoonmaakproducten voor schrobzuigmachines

Hou het deksel van uw watertank open

Bacteriën vermenigvuldigen zich gemakkelijk in warme temperaturen en vocht. Om het ontstaan van bacteriën in uw watertank tegen te gaan, doet u dat simpelweg door het deksel van uw vuilwatertank open te houden wanneer u ze niet gebruikt. Hierdoor verdampt al het achtergebleven vocht en geeft u bacteriën veel minder kansen om zich te vermenigvuldigen.

Laad uw machine op na gebruik


Zorg ervoor dat de batterij van uw schrobzuigmachine volledig is opgeladen voordat u begint. Laad uw schrobzuigmachine dus steeds op na gebruik, zo zorgt u ervoor dat uw machine bij de volgende reiniging direct klaar is voor gebruik.

Inspecteer de zuigstrips regelmatig

Wanneer de zuigstrips van uw schrobzuigmachine in slechte staat zijn, wordt het vuile water niet opgezogen. De zuigstrips van uw machine moeten robuust zijn om zijn om alle reinigingstaken efficiënt te vervullen. Een versleten strip maakt het reinigen van vloeren moeilijker en minder efficiënt. Zuigstrips vegen altijd in dezelfde richting, wanneer ze versleten zijn moet u ze simpelweg omdraaien. Zo haalt u er meer rendement uit.

Hulp nodig?

Heeft u nog aanvullende vragen na het lezen van dit artikel? Bent u nog niet zeker? Of wil u snel geholpen worden? Dan geven wij u graag advies op maat.

 

Ontdek meer over

Kies en koop de juiste professionele schrobzuigmachine

Bent u overdonderd door het aanbod van professionele schrobzuigmachines? Kies de juiste machine voor elke reinigingstaak.

Ons gamma professionele schoonmaakproducten

Er zijn veel voordelen die pleiten voor de reinigingsmiddelen van Kärcher - geschikt voor de industrie, handnijverheid en levensmiddelenindustrie.

Nieuwe Floorpro Industriële Reiniger RM 69

Nieuwe formule. Betere prestaties. Verhoogde veiligheid.