Welke types professionele hogedrukreinigers onderscheidt Kärcher?

Wist u dat Kärcher aan de wieg van de hogedrukreiniger stond? En dat mag u vrij letterlijk nemen. Het was immers onze founding father Alfred Kärcher die in 1950 de eerste Europese heetwater hogedrukreiniger ontwikkelde. Wanneer u op zoek bent naar een reinigingsoplossing voor uw bedrijf kunt u dan ook niet naast de Kärcher hogedrukreinigers voor professioneel gebruik kijken. Onze professionele hogedrukreinigers staan erom bekend al uw reinigingstaken succesvol, economisch en milieuvriendelijk uit te voeren. Maar welk type hogedrukreiniger is de beste oplossing voor uw bedrijf of sector?

Professionele hogedrukreiniger Kärcher

Waarom een koudwater hogedrukreiniger kiezen?

Of het nu gaat om het reinigen van voertuigen, werkplaatsen of stallen: de capaciteiten van de koudwater hogedrukreiniger worden in tal van sectoren benut. Hij leent zich perfect voor het schoonmaken van grotere oppervlakten en het verwijderen van loszittend vuil. Om de juiste keuze te maken, let u best op de verhouding tussen de druk en de wateropbrengst. Druk en debiet bepalen immers de werksnelheid van uw professionele hogedrukreiniger. En hoe hoger het debiet, hoe sneller de reiniging.

U vindt bij Kärcher koudwater hogedrukreinigers in verschillende klassen, perfect af te stemmen op uw wensen, eisen en werkzaamheden. Bij zeer hardnekkig vuil vertoont de koudwater hogedrukreiniger echter toch wat beperkingen en is een warmwater hogedrukreiniger aangewezen.

Waarom een warmwater hogedrukreiniger kiezen?

Een warmwater hogedrukreiniger presteert met dezelfde hoeveelheid druk nog beter dan de koudwater hogedrukreiniger. Ook vette en met roet of graffiti bedekte oppervlakten vormen voor hem geen probleem. Bovendien biedt de warmwater hogedrukreiniger een zeer goede desinfecterende werking zodat u kan rekenen op een hygiënisch resultaat. Hoewel hij doorgaans duurder is dan de koudwater hogedrukreiniger, geniet u wel een enorme tijdsbesparing. U reinigt immers dubbel zo efficiënt met warm water. Meer concreet: met de warmwater hogedrukreiniger bespaart u makkelijk tot 35% aan tijd.

Bovendien dient u ook minder reinigingsmiddelen te gebruiken, niet in het minst wanneer u de efficiënte en economische reinigingsmiddelen van Kärcher gebruikt. De meerprijs die u bij aankoop betaalt voor uw professionele warmwater hogedrukreiniger is dus snel terugverdiend.

Waarom een ultra hogedrukreiniger kiezen?

Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor bijvoorbeeld tankreiniging, pijpreiniging, betonrenovatie of betonverwijdering. Dan kunt u best een ultra hogedrukreiniger kiezen. De Kärcher ultra hogedrukreiniger voor professioneel gebruik, met koud of warm water en een druk van 600 tot 2.500 bar verwijdert het meest hardnekkige vuil zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen. De ultra koudwater hogedrukreiniger ‘cage’ van Kärcher wordt trouwens beschermd door het robuuste kooi-design waardoor u hem makkelijk en veilig met een kraan verplaatsen kan.

Voor de professionele ultra hogedrukreiniger is dus absoluut geen enkele klus te zwaar. Deze Kärcher hogedrukreiniger, professioneel inzetbaar voor tal van toepassingen en in tal van sectoren, geniet bij professionals dan ook de eerste keuze. 

Waarom een stationaire hogedrukreiniger kiezen?

Een stationaire hogedrukreiniger is een professionele hogedrukreiniger die op verschillende plekken gebruikt kan worden, maar slechts één basisstation heeft. Hij wordt meestal gebruikt in een industriële omgeving zoals bijvoorbeeld in de voedingsindustrie of in ruimtes waar veel ammoniak aanwezig is. De stationaire hogedrukreiniger is dé oplossing om op een plaatsbesparende manier te reinigen en te desinfecteren. Afhankelijk van het gekozen type kan u gelijktijdig gebruik maken van 2 tot 12 aftapplaatsen. Bij de stationaire Kärcher hogedrukreiniger voor professioneel gebruik kan u kiezen uit onverwarmd, met een waterverwarmer of met verwarmd met olie en gas.

Hulp nodig?

Wordt u graag begeleid bij het vinden van de professionele hogedrukreiniger die aan al uw eisen voldoet? Contacteer Kärcher voor extra informatie en advies of vind een dealer in uw buurt

Vind uw Kärcher dealer | Kärcher

Dealer zoeken
Vind een Kärcherdealer voor zakelijke klanten bij u in de buurt.

Contacteer Kärcher | Kärcher

Contacteer ons
Contacteer Kärcher voor extra informatie en advies.