Drinkwaterdispenser

Drinkwater van voedingsmiddelenkwaliteit De Kärcher waterdispensers zijn voorzien van een gecertificeerd, automatisch hygiënesysteem en een innovatief filtersysteem. De perfecte, prijsbewuste en gezonde drinkwaterservice voor uw klanten en hun personeel.

Kärcher Drinkwater van voedingsmiddelenkwaliteit
Producten vergelijken |
1 Producten

Gezondheid en succes op basis van zuiver water.

Hoe vaak bent u in de gelegenheid om mensen verfrissend enthousiast te maken? Er daarbij 90 procent van de kosten te besparen, direct te informeren en actief te werven? Met de nieuwe, configureerbare waterdispensers WPD 100, WPD 200 en WPD 600 van Kärcher biedt u uw mederwerkers, klanten en bezoekers natuurlijk smakend water van uitstekende kwaliteit. Het innovatieve configuratieconcept biedt u volop mogelijkheid om uw waterdispenser WPD compleet individueel vorm te geven. Maak een persoonlijke keuze: watersoorten, koelprestaties, filter- en hygiëneconcept, kleur, staande uitvoering of tafelapparaat en elektronicapakket.


De nieuwe WPD.

Met de volledig configureerbare WPD geeft Kärcher een geheel nieuwe betekenis aan het begrip waterdispenser. De Basic-variant is voorzien van toetsen voor opschrift, de Advanced-uitvoering is voorzien van een kleurendisplay.

 1. Perfecte vorm en functionaliteit
  Een aantrekkelijk design en eenvoudig te reinigen materialen vormen slechts één aspect van de nieuwe configureerbare waterdisspender WPD. U hebt de mogelijkheid om het frontglas aan te passen aan uw bedrijfsdesign of dit als gratis reclameoppervlak te gebruiken.

 2. Bij contact zes keuzes vrij
  standaard levert een WPD mineraalwater, ongekoeld of gekoeld. Desgewenst extra met licht bruisend of intens bruisend, en heet en extra heet water. De speciale beluchting in het uitlaatventiel laat water uit de WPD krachtig en gebundeld stromen, zonder te spatten.

 3. Het water met een druk op de knop
  Met een druk op de knop produceert de WPD altijd vers heet water. En er wordt slechts zoveel water geproduceerd als er nodig is. Dit innovatieve principe zorgt voor een fractie van het eerdere energieverbruik.

 4. Eindeloos genieten
  Door de directe aansluiting op de waterleiding levert een WPD altijd de gewenste hoeveelheid water. Er kunnen drinkvaten met een hoogte tot 300 millimeter wordne gevuld.

 5. Geen druppel raakt ernaast
  De lekbak is voorzien van een overstroombeveiliging. De lekbak kan naar keuze op een verzamelbak in het voetstuk of op een afvoer worden aangesloten. In dat geval hoeft de lekbak niet meer steeds handmatig te worden geleegd.

 6. Bekers staan altijd klaar voor gebruik
  Met de bekerdispenser in het voetstuk hebt u altijd een schone beker bij de hand. Bij voorkeur de bijpassende kunststofbekers en hete drankbeker van Kärcher.

 7. Staande aanbieding
  Met het voetstuk kan elke WPD table-top vrij worden opgesteld. Het voetstuk biedt plaats voor een grtoe CO2-fles (10 kilo), een kan voor de afvoer of een extra koeler (bij de WPD 600).
Nieuwe WPD

Uw WPD. Even individueel als uzelf

Nog nooit had u zoveel vrijheid bij het kiezen van een waterdispenser. De nieuwe configureerbare waterdispensers WPD vormen het actuele antwoord op de huidige wensen van klanten. Geniet voortaan van water zoals u dat wilt.

Restaurants en kantines

Koeling naar behoefte

Er kan uit drie verschillende koelklassen worden gekozen: de WPD 100 voor maximaal 50 personen, de WPD 200 voor maximaal 100 personen en de WPD 600 voor meer dan 100 personen.

Effectieve filtercombinaties

Effectieve filtercombinaties

Stel het filterpakket geheel naar uw persoonlijke wensen samen: Kies tussen Active-Pure-filter, Hy-Protect-filter, Hy-Pure-filter of UV-Protect.

Verschillende watersoorten

Verschillende watersoorten

Afhankelijk van het elektronicapakket kunnen er maximaal 6 verschillende watersoorten worden aangeboden: ongekoeld, gekoeld, gekoeld met bruisend of intens bruisend CO2, en heet en extra heet water.

Geportioneerde waterdosering

Geportioneerde waterdosering

De doseringshoeveelheid kan exact in stappen worden gedoseerd: Kies tussen S voor kleine, L voor middelgrote en XL voor grote vaten.

Snelle diagnose

Snelle diagnose

Kärcher Fleet Services maakt op basis van M2M-communicatie (Machine-to-Machine) een directe communicatie tussen de WPD en uw pc/smartphone mogelijk. Hierdoor is een snelle reactie mogelijk en worden overbodige serviceacties voorkomen.

Individuele frontvormgeving

Individueel frontdesign

Het glas kan met klantspecifieke folieachtergrond (bijvoorbeeld kleuren van bedrijfs-CI) worden vormgegeven, of als gratis reclamevlak worden gebruikt.


Drinkgenoegen

Puur drinkgenot

Water vormt de basis voor ons leven en vervult vele lichaamsfuncties. Water is calorievrij, stimuleert de vetverbranding en vormt daardoor het pure welbehagen- en wellness-elixer. Regelmatig drinken van puur water stimuleert aantoonbaar de gezondheid, concentratie, prestaties en een goed gevoel.


Zonder water loopt er niets

Het menselijke lichaam bestaat voor ca. 60% uit water. Water levert essentiële voedingsstoffen, vitamines, zouten en mineralen aan onze cellen en voert stofwisselingsproducten af. Al bij een vloeistofverlies van 2% nemen de lichamelijke en geestelijke capaciteiten merkbaar af en kunnen er klachten ontstaan, zoals hoofdpijn, vermoeidheid en concentratieverlies.

Weten wat het lichaam nodig heeft

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie heeft ieder mens dagelijks ongeveer twee tot drie liter water nodig om actief en productief te blijven. Wie als dorstlesser continu andere vloeistoffen, zoals sap, limonade of koffie drinkt, consumeert te veel suiker, cafeïne en vele andere inhoudsstoffen. Zuiver water daarentegen is calorievrij en stimuleert de vetverbranding. En uit een waterdispenser van Kärcher smaakt het simpelweg heerlijk.

Verse energie tanken – direct uit de WPD

De waterdispensers WPD van Kärcher bieden gezond genot op een comfortabele wijze — direct vanuit de wateraansluiting en met één druk op de knop. Alle in dit water aanwezige mineralen blijven behouden.


Voor elke behoefte de juiste oplossing.

Eenvoudig aan te sluiten. Neemt weinig plaats in. Lage bedrijfs- en energiekosten. Geen opslag, geen lege flessen. Met de waterdispensers WPD 100, 200 en 600 van Kärcher kunnen medewerkers, klanten en bezoekers eenvoudig en voordelig genieten van water van uitstekende kwaliteit.

Bedrijven en kantoren

Bedrijven en kantoren

Frisse ideeën door fris water - voor iedereen die op kantoor wil presteren.

Detailhandel

Detailhandel

Een WPD als kleine oase met verfrissingen voor de gasten maakt van elk verkooplokaal een recreatieruimte.

Industrie en handel

Industrie en handel

Meer energie door water - om alle productieprocessen gaande te houden.

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Het levenselement - levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid. En niets verkort de wachttijd verfrissender dan zuiver water.

Openbare werken

Openbare werken

Fris water staat symbool voor de moderne dienst aan de klant. Op scholen of op plaatsen met veel publiek is de WPD zonder heet water of water zonder koolzuur geschikt.

Horeca

Horeca

Water aan de hotelreceptie en voor het eten is een trend.

Restaurants en kantines

Restaurants en kantines

Met de WPD 600 komen ook gelegenheden waar veel koel water gewenst is niet droog te staan. Ideaal voor restaurants, kantines en caterings.


Intelligent genieten.

Statiegeldsystemen, zoals PET-flessen of gallondispenders, zijn ecologisch onverantwoordelijk. Aan gallonsystemen zijn bovendien dikwijls hygiënische bezwaren verbonden. De hoeveelheid energie voor transport en reiniging alsmede de inzet van personeel voor handling en opslag zijn even hoog als onzinnig. De waterdispenser van Kärcher WPD werkt energiezuinig en duurzaam.

Energy-Reduced-modus

De Energy-Reduced-modus van de WPD 100, 200 en 600 is een energiezuinige innovatie, die het water pas na knopbediening deel voor deel verhit en daardoor zeer weinig energie verbruikt. Koud water wordt bij een langdurig niet gebruiken minder gekoeld, waardoor er minder energie voor de bevoorrading wordt verbruikt.

Energy-Reduced-modus

eco!efficiency - stand-by-modus

Vanuit de stand-by-modus kan de bedrijfstijd van elke Kärcher waterdispenser individueel worden ingesteld, zodat het apparaat op niet gebruikte dagen, bijv. in het weekend slechts met minimale energie (< 0,5 watt) wordt gebruikt. Dit voldoet aan de ErP-richtlijn.

ecoefficiency

Kwaliteit maakt het verschil

Wat is nog beter dan kwaliteit? De kwaliteit van Kärcher. De som van wat Kärcher tot wereldmarktleider op het gebied van reinigingstechniek heeft gemaakt: goede ideeën, optimale materiaalkeuze, zorgvuldige vervaardiging, compromisloze kwaliteitscontrole en moderne services. De nieuwe, configureerbare waterdispenser WPD: Engineered by Kärcher. Made in Germany.

Made in Germany

Vooruitlopend op de toekomst

De toekomst komt toch wel. Het beste is dat we hem vandaag al actief en duurzaam vormgeven. Kärcher heeft duurzaamheid al lang in zijn ondernemingsdoelstellingen verankerd: ondernemend handelen vanuit verantwoordelijkheid voor mens en milieu op basis van economisch denken, maatschappelijke betrokkenheid en milieuvriendelijk handelen.

Toekomst

Milieuvriendelijk en zonder logistiek genieten.

Het gebruik van WPD waterdispensers van Kärcher maakt een aanzienlijke afname van plastic afval mogelijk, doordat er simpelweg geen kunststof flessen of gallons meer worden gebruikt. Hierdoor wordt er zowel energie als CO2-uitstoot voor transport en reiniging van flessen en gallons bespaard. Hierdoor hoeft er ook niet langer een enorm beroep te worden gedaan op de arbeidskrachten en tijd voor bestellingen, opslag en bedrijfsintern transport, alsmede voor het verzamelen en inleveren van statiegeldartikelen, inclusief vervanging van „verspillingen“. Gelijktijdig komt er magazijnruimte vrij die zinvoller kan worden gebruikt.

Product Carbon Footprint

Een onderzoek van de TU Darmstadt heeft aangetoond dat de waterdispenser WPD* van Kärcher voor de beschikbaarstelling van gekoeld water zeer weinig energie verbruikt: Elk verbruik van energie laat sporen in de vorm van kooldioxide na, wat neerkomt op een CO2-voetafdruk, de zogenaamde Product Carbon Footprint (PCF). In vergelijking bedraagt de PCF van de WPD slechts een zesde van de PCF van gallonenwater en minder dan een tiende van de PCF van flessenautomaten.

* Vergelijkingsbasis: Kärcher waterdispenser WPD 100

CO2-voetafdruk

Meer genot voor minder geld.

De veel lagere totale kosten in vergelijking tot andere systemen, vormen een overtuigende economische factor. Vergeleken met flessen en gallons kost een liter water uit de WPD slechts ca. een vierde*, en is daardoor een factor 4 voordeliger. Bij 50 medewerkers komt dit neer op slechts € 0,23 per liter (flessen: € 0,96; gallons: € 0,80). Bij 100 medewerkers is dit nog maar € 0,18/l (flessen: € 0,95; gallons: € 0,78). Hoe meer personen gebruik maken van de WPD, des te voordeliger wordt het. Bij de WPD komt dit neer op gemiddeld ca. € 4 per medewerker en maand.

* Onderzoeken door Kärcher productmanagement

Meer genieten voor minder geld

Gepatenteerde toptechnologie.

De waterdispenser WPD van Kärcher overtuigt dankzij het unieke, gepatenteerde hygiëneconcept, dat aan alle relevante Europese normen voldoet. De compleet in Duitsland vervaardigde WPD belichaamt in elk opzicht de hoge kwaliteitseisen van Kärcher.

Gepatenteerd hygiënesysteem

De geïntegreerde thermische desinfectie is een patent van Kärcher: Alle watervoerende leidingen, de verwarmings- en koelmodule, het Hy-Protect-filter alsmede het waterdoseerventiel worden regelmatig met heet water gedesinfecteerd. Dit bespaart in vergelijking tot gebruikelijke systemen op servicekosten en ontziet het milieu.

Gepatenteerd hygiënesysteem

Innovatief filterconcept

Er kan worden gekozen uit vier verschillende reinigingsconcepten: Het Active-Pure-filter, een gesinterd actiefkoolblok, verwijdert chloor, zware metalen en resten uit de leiding en zorgt zo voor een optimale smaak. Het Hy-Protect-filter levert door middel van Ultrafiltration zeer hygiënisch water. Het membraan met de extreem fijne poriën houdt bacteriën en virussen betrouwbaar tegen. Alle in het water aanwezige mineralen blijven hierbij echter bewaard. Het Hy-Pure-filter is eenm combinatie van Active-Pure- en Hy-Protect-filter. De UV-lamp UV-Protect vernietigt door middel van ultraviolet licht op betrouwbare wijze bacteriën en virussen.

Innovatief filterconcept

Automatisch spoelproces

Het automatische spoelproces voor thermische desinfectie kan op een willekeurig moment worden ingesteld, bijv. 's nachts. Het proces verloopt automatisch. Daarna is de WPD weer direct operationeel.

Automatisch spoelproces

Waterdosering met contactbescherming

Het Kärcher waterdoseerventiel is zo aangebracht, dat het tegen contact door gebruikers beveiligd is; het ondersteunt daardoor een optimale hygiëne.

Waterdosering met contactbescherming

Oppervlakdesinfectie

Het desinfectieconcept van Kärcher wordt gecompleteerd door het desinfectiemiddel RM 735.

Oppervlakdesinfectie

Weten wat het lichaam nodig heeft.

Mensen kunnen niet uit een voorraad putten. In tegendeel: ze moeten elke dag opnieuw de benodigde hoeveelheid vloeistoffen consumeren om gezond, vitaal en krachtig te blijven. Maar hoeveel water hebben mensen in werkelijkheid nodig? Deze vraag kan niet algemeen worden beantwoord. Want onze behoeften lopen uiteen en worden bepaald door leeftijd, lichaamsgewicht, gezondheid en lichamelijke belasting. Daarbij komen nog externe factoren, zoals de omgevingstemperatuur.

Weten wanneer en hoeveel: dat kan met de drink-reminder van Kärcher

Maar al te vaak wordt onze dag door stress bepaald. En het is alles behalve gemakkelijk om tussen de afspraken, telefoongesprekken, vergaderingen en hectiek op tijd aan drinken te denken.

Als een kleine ondersteuning heeft Kärcher de drink-reminder ontwikkeld. Deze berekent niet alleen de persoonlijke vloeistofbehoefte maar verdeelt de totale hoeveelheid drinken bovendien zinvol over de complete dag en geeft regelmatig reminders.

Zo werkt het

Eenvoudig de drink-reminder downloaden en uw persoonlijke gegevens invoeren. Daarna laat u het programma de hele dag door lopen en kunt u zichzelf stap voor stap een gezond drinkgedrag aanwennen.

Desktopversie

Sla de gegevens eerst op uw pc op en start het programma daarna zonder het verder te installeren.

> Drinkreminder (pc)
> Drinkreminder (Mac)

Mobiele versie

 1. Klik op de download-link.
 2. Sla het in een ZIP-bestand gecomprimeerde bestand op uw pc op.
 3. Pak het bestand daarna met een ZIP-programma uit.
 4. Het uitgepakte SWF-bestand moet u nu op uw mobiele telefoon afspelen. Afhankelijk van het verbindingstype is dit met een kabel of via Bluetooth mogelijk. Sla het bestand op in de bekende map voor toepassingen, bestanden of op de geheugenkaart. Meer informatie hierover vindt u in de handleiding bij uw mobiele telefoon.
 5. De flash-toepassing wordt automatisch herkend, wanneer uw telefoon flash-toepassingen ondersteunt. Wanneer het programma met de in het menu opgenomen bestandsbrowser is gevonden, kan het via één klik eenvoudig worden gestart. Welke telefoons door flash worden ondersteund, ziet u hier.

> Drinkreminder (mobiel)


Contact.

Wanneer u belangstelling hebt voor de waterdispenser, neem dan vandaag nog contact met ons op: