Hogedrukreiniger HD 5/11 P

De HD 5/11 P is een compact, licht en mobiel toestel. Uitrustingsdetails: draaghendel, messing cilinderkop en automatische drukontlasting. Voor zowel verticaal als horizontaal gebruik.

De HD 5/11 P draagbare hogedrukreiniger blinkt uit door zijn compacte constructie, zijn laag gewicht en zijn uitstekende mobiliteit. De machine is uitgerust met een betrouwbare drieplunjer axiaalpomp met messing cilinderkop. Een extra handgreep vergemakkelijkt het laden en vervoeren van de machine. De hogedrukreiniger is geschikt voor zowel verticaal als horizontaal gebruik. De praktische opbergruimte voor toebehoren omvat een compartiment voor de sproeiers, de schroefverbindingen (M18x1.5) voor de oppervlaktereinigers en een praktische rubberen riem om de hogedrukreiniger veilig vast te maken. Het automatische drukontlastingssysteem maakt indruk door de vele voordelen : het beschermt de onderdelen en verhoogt de serviceduur, het vermindert de herstel- en onderhoudskosten. De uitschuifbare duwbeugel zorgt voor kortere werktijden bij opslag en transport van het toesel en vraagt minder opslagruimte.

Kenmerken en voordelen
Hogedrukreiniger HD 5/11 P: Spaart tijd en moeite : dankzij het EASY!Force hogedrukspuitpistool en de EASY!Lock snelkopppelingen.
Spaart tijd en moeite : dankzij het EASY!Force hogedrukspuitpistool en de EASY!Lock snelkopppelingen.
Hogedrukreiniger HD 5/11 P: Eersteklas mobiliteit
Eersteklas mobiliteit
Hogedrukreiniger HD 5/11 P: Flexibiliteit
Flexibiliteit
Kwaliteit
Opbergvak voor toebehoren
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 1 / 230 / 50
Wateropbrengst (l/u) 490
Temperatuur watertoevoer (°C) 60
Werkdruk (bar/MPa) 110 / 11
Max. druk (bar/MPa) 160 / 16
Vermogen (kW) 2,2
Stroomkabel (m) 5
Gewicht (met toebehoren) (kg) 20,6
Gewicht (incl. doos) (kg) 22,8
Afmetingen (l x b x h) (mm) 351 x 312 x 904

Uitvoering

  • Spuitpistool, EASY!Force
  • Hogedrukslang, 10 m, DN 6, 250 bar m
  • Spuitlans, 840 mm mm
  • Drukuitschakeling
Hogedrukreiniger HD 5/11 P
Hogedrukreiniger HD 5/11 P
Hogedrukreiniger HD 5/11 P
Hogedrukreiniger HD 5/11 P
Toepassingen
  • Gevelreiniging
  • Reiniging van vloeren en muren
  • Buitenruimtes
  • Fietsen
  • Machines en toestellen
Toebehoren
Reinigingsmiddel
Onderdelen HD 5/11 P

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.