Hogedrukreiniger HD 10/25 S PLUS

De HD 10/25-4 S Plus rechtopstaande koudwater hogedrukreiniger blinkt uit met zijn EASY!Force hogedrukpistool, zijn drukschakelaarcontrole en Servo Control.

De HD 10/25-4 S Plus koudwaterhogedrukreiniger met driefasenaandrijving biedt een hoog niveau aan comfort en het indrukwekkende vermogen van 250 bar met een maximaal debiet van 1.000 l/u. Door de rechtopstaande constructie heeft de machine minder ruimte nodig dan conventionele machines en is hij gemakkelijker te manoeuvreren, vooral rond obstakels. Dit wordt ook geholpen door de grote wielen met rubberen banden, die de machine gemakkelijk te transporteren maken, zelfs op ruw terrein. Accessoires die niet worden gebruikt, kunnen worden opgeborgen in het aparte sproeiercompartiment, zodat ze niet verloren gaan. Nieuwe innovaties garanderen een moeiteloze werking en een tijdbesparende op- en afbouw: Terwijl het EASY!Force hogedrukpistool gebruik maakt van de terugslagkracht van de hogedrukspuit om de houdkracht tot nul te reduceren, maken de EASY!Lock snelkoppelingen de bediening vijf keer sneller dan bij conventionele schroefverbindingen, zonder verlies van stevigheid of levensduur. De machine is ontworpen voor dagelijks gebruik onder zware omstandigheden. De reinigingsmiddelenbestendige messing cilinderkop en roestvrijstalen zuigers met keramische hulzen zorgen voor een lange levensduur.

Kenmerken en voordelen
Hogedrukreiniger HD 10/25 S PLUS: Spaart tijd en moeite : dankzij het EASY!Force hogedrukspuitpistool en de EASY!Lock snelkopppelingen.
Spaart tijd en moeite : dankzij het EASY!Force hogedrukspuitpistool en de EASY!Lock snelkopppelingen.
Eindelijk een moeiteloze bediening: dankzij het EASY!Force hogedrukpistool EASY!Lock snelkoppelingen: duurzaam en robuust. En vijf maal sneller dan schroeven.
Hogedrukreiniger HD 10/25 S PLUS: In de beproefde kwaliteit van Kärcher
In de beproefde kwaliteit van Kärcher
4-polige, watergekoelde elektromotor Robuuste messing cilinderkop en keramische zuigers. Extra verstevigd en breukvast kunststof chassis.
Hogedrukreiniger HD 10/25 S PLUS: Voor meer veiligheid
Voor meer veiligheid
Geïntegreerde elektronica voor machinebewaking. Uitschakeling bij over-/onderspanning. Uitschakeling bij lekkage of fase-uitval.
Grote mobiliteit
 • Grote rubberen wielen voor oneffen terrein, trappen ofterrassen.
 • Beproefd steekwagenprincipe voor gemakkelijk en ergonomisch transport.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 3 / 230 / 50
Wateropbrengst (l/u) 500 - 1000
Temperatuur watertoevoer (°C) tot 60
Werkdruk (bar/MPa) 30 - 250 / 3 - 25
Max. druk (bar/MPa) 275 / 27,5
Vermogen (kW) 9,2
Gewicht (met toebehoren) (kg) 68
Gewicht (incl. doos) (kg) 74
Afmetingen (l x b x h) (mm) 560 x 500 x 1090

Uitvoering

 • Spuitpistool: EASY!Force Advanced
 • Spuitpistool met softgrip
 • Hogedrukslang: 10 m
 • Spuitlans: 1050 mm
 • Powersproeier
 • Vuilfrees
 • 4-polige krachtstroommotor met lucht- en waterkoeling
 • Drukuitschakeling
 • Geïntegreerde water fijnfilter
 • Elektronische motorbescherming met LED-indicatoren
 • De oliestand kan van buitenaf gecontroleerd worden
 • Servo Control
 • Messing wateringang
Hogedrukreiniger HD 10/25 S PLUS
Hogedrukreiniger HD 10/25 S PLUS
Hogedrukreiniger HD 10/25 S PLUS
Hogedrukreiniger HD 10/25 S PLUS
Hogedrukreiniger HD 10/25 S PLUS
Hogedrukreiniger HD 10/25 S PLUS
Hogedrukreiniger HD 10/25 S PLUS
Videos
Toebehoren
Reinigingsmiddel
Onderdelen HD 10/25 S PLUS

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.