Hogedrukreiniger HD 9/21 G

Niet afhankelijk van het stroomnet en volledig mobiel: Dankzij de ingebouwde Honda-benzinemotor kunt u de HD 9/21 G uit de serie HD Gasoline Advanced onafhankelijk van een stroombron gebruiken.

Het ergonomische frameconcept van de HD 9/21 G koud water hogedrukreiniger met benzinemotor uit de HD Gasoline Advanced serie biedt maximale mobiliteit. Beschermd door het robuuste basisframe is de machine bestand tegen gebruik onder ongunstige omstandigheden. De Honda-benzinemotor kan op betrouwbare wijze elektriciteit leveren waar geen aansluiting beschikbaar is. En als er ook geen wateraansluiting beschikbaar is, kan de machine water rechtstreeks uit waterreservoirs opzuigen en omzetten in een werkdruk van 210 bar. Een thermostaatklep en een waterfilter beschermen de pomp tegen schade, zelfs in de recirculatiemodus. Met het EASY!Force hogedrukpistool, dat gebruik maakt van de terugslagkracht van de hogedrukstraal om de houdkracht voor de operator tot nul te reduceren, en de EASY!Lock snelsluitingen, die het o- en afbouwen van de machine vijf keer sneller maken dan met conventionele schroefverbindingen, is de machine zeer handig in het gebruik. De HD 9/21 G maakt ook indruk met zijn goed ontworpen bedieningsconcept, opbergmogelijkheden voor de accessoires, lekvrije wielen en diverse uitbreidingsopties.

Kenmerken en voordelen
Hogedrukreiniger HD 9/21 G: Maximale onafhankelijkheid
Maximale onafhankelijkheid
Uitgerust met betrouwbare Honda- of Yanmar-motoren om te gebruiken als er geen externe stroomvoorziening is. Kan water opzuigen – bijvoorbeeld uit een vijver of een meer – om voor de reiniging gebruikt te worden.
Hogedrukreiniger HD 9/21 G: Uitstekend bedieningscomfort
Uitstekend bedieningscomfort
Het ergonomische frameconcept vergemakkelijkt het vervoer ook op een oneffen ondergrond. Opbergmogelijkheden voor alle toebehoren direct aan het apparaat. Lekbestendige wielen garanderen een langdurig grote mobiliteit.
Hogedrukreiniger HD 9/21 G: Grote veelzijdigheid
Grote veelzijdigheid
Het optionele Cage-veiligheidsframe met ogen voor verlading per kraan beschermt het apparaat betrouwbaar. Aanbouwset slanghaspel voor een kortere op- en afwindtijd optioneel verkrijgbaar. Draagbare versie met robuust buisframe speciaal voor schilders en stukadoors (HD 728 B).
Ontworpen voor de zwaarste gebruiksomstandigheden
 • Zeer robuust basisframe voor dagelijks gebruik onder minder gunstige omstandigheden.
 • Groot waterfilter ter bescherming van de pomp.
 • Thermoventiel ter bescherming van de pomp tegen oververhitting bij gebruik in kringloop.
Specificaties

Technische gegevens

Wateropbrengst (l/u) 200 - 850
Werkdruk (bar/MPa) 10 - tot 210 / 1 - tot 21
Max. druk (bar/MPa) 270 / 27
Aandrijving Benzine
Motorenfabrikant Honda
Motortype GX 340
Aantal gelijktijdige gebruikers 1
Draagbaarheid kar
Gewicht (met toebehoren) (kg) 72,5
Gewicht (incl. doos) (kg) 80
Afmetingen (l x b x h) (mm) 866 x 722 x 1146

Uitvoering

 • Spuitpistool, EASY!Force Advanced
 • Hogedrukslang, 15 m, Premium kwaliteit, DN 8, 315 bar
 • Powersproeier
 • Traploze regeling van druk en waterhoeveelheid
 • Reinigingsmiddelfunctie, Aanzuiging
Hogedrukreiniger HD 9/21 G
Hogedrukreiniger HD 9/21 G
Hogedrukreiniger HD 9/21 G
Hogedrukreiniger HD 9/21 G
Hogedrukreiniger HD 9/21 G
Hogedrukreiniger HD 9/21 G
Hogedrukreiniger HD 9/21 G
Hogedrukreiniger HD 9/21 G
Toepassingen
 • Bouw (gevelreiniging, reinigen van bouwvoertuigen en -gereedschap)
 • Landbouw (reinigen van voertuigen en apparatuur of voor gebruik in landbouw)
 • Industrie (reinigen van apparatuur)
 • Schoonmaakbedrijven (reinigen van bijv. pleinen en garages)
Toebehoren
Reinigingsmiddel
Onderdelen HD 9/21 G

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.