IVS 100/40

Het basismodel van onze superklasse industriezuigers: de IVS 100/40 met 4-kW zijkanaalcompressor, voor stofklasse M goedgekeurd sterfilter en horizontale filterschudder met mechanische aandrijving.

De horizontale filterschudder met mechanische aandrijving is een van de interessantste kenmerken van onze industriezuiger IVS 100/40 uit de superklasse met 3-fasige draaistroommotor en 4-kW zijkanaalcompressor. Deze geïntegreerde, mechanische aandrijving zorgt ervoor dat de kracht gericht wordt overgebracht waardoor de reinigingsresultaten altijd optimaal zijn, ongeacht de kracht die de gebruiker toepast. Deze gedoseerde overdracht draagt bovendien bij aan een langere levensduur van de grote sterfilter. Het corrosievrije RVS-reservoir met een inhoud van 100 liter biedt ruimte aan grote volumes vaste stoffen. Dankzij het comfortabele neerzetmechanisme kan het reservoir zeer eenvoudig worden geleegd. Er zijn diverse handige functies om toebehoren direct op het apparaat op te bergen.

Kenmerken en voordelen
 IVS 100/40: Gebruiksvriendelijke hantering
Gebruiksvriendelijke hantering
Dankzij de slanghaak en de ruimte voor toebehoren zijn hulpmiddelen altijd bij de hand en netjes opgeborgen. Geïntegreerde kabelhaak voor veilig ophangen van kabel. Alle haken kunnen met een clipsysteem aan de machine worden gehangen.
 IVS 100/40: Gebruiksvriendelijk neerzetmechanisme
Gebruiksvriendelijk neerzetmechanisme
Reservoir gemakkelijk en snel aan handgreep wegnemen. Aan de praktische greep kan het reservoir naar de leegplek worden geduwd of geschoven. Door de grote industriewielen ook op oneffen ondergrond en met zware belading gemakkelijk te verrijden.
 IVS 100/40: Horizontale bediening van filterreinigingssysteem
Horizontale bediening van filterreinigingssysteem
De hendel voor handmatige filterreiniging is aangebracht op een aangename bedienhoogte wat bijdraagt aan comfortabel werken. Een aandrijving zorgt onafhankelijk van de krachtsinspanning van de gebruiker altijd voor goede reinigingsresultaten. Langere levensduur van het filter door frequentere filterreiniging en gedoseerde krachtoverbrenging naar het filter.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Luchtverplaatsing (l/s/m³/u) 61,1 / 220
Vacuüm (mbar/kPa) 154 / 15,4
Tankinhoud (l) 100
Max. vermogen (kW) 4,2
Filteroppervlak (m²) 2,2
Nominale breedte aansluiting DN 70
Nominale breedte toebehoren DN 70 DN 50
Geluidsniveau (dB/A) 75
Gewicht zonder toebehoren (kg) 142
Gewicht (incl. doos) (kg) 154
Afmetingen (l x b x h) (mm) 1202 x 771 x 1470

Uitvoering

  • Toebehoren inbegrepen bij apparaat, nee
 IVS 100/40
 IVS 100/40
 IVS 100/40
Toebehoren