IVS 100/40 Lp

IVS 100/40 M Lp industriezuiger uit de superklasse met zijkanaalblazer van 4 kW voor een continu gebruik. Het geïntegreerde Longopac afvalverwijderingssysteem zorgt ervoor dat u het opgezuigde materiaal kan verwijderen zonder veel stof.

Het kleinste model uit ons assortiment industriezuigers van superieure kwaliteit met Longopac-afvalverwijderingssysteem: de IVS 100/40 Lp voor het opzuigen van vaste stoffen zoals grote hoeveelheden puin en mineraalstof. Hier wordt het afval direct naar de Longopac-afvoerzakken gevoerd en kan dan vrijwel stofvrij worden afgevoerd. Het filtersysteem met zijn grote maar - dankzij zijn 16 plooien - nog steeds zeer compacte sterfilter, wordt grondig gereinigd door een horizontale filterschudder. Hier zorgt een speciale tandwielkast voor een constant reinigingsresultaat, ongeacht de hoeveelheid kracht die door de gebruiker wordt uitgeoefend. Met de betrouwbare en efficiënte (IE2) draaistroommotor en de krachtige 4 kW zijkanaalventilator is de stofzuiger ook uitgerust voor uitdagende taken in continu bedrijf. Accessoires kunnen worden opgeborgen, zodat ze veilig kunnen worden getransporteerd en niet verloren kunnen gaan, terwijl een optionele afstandsbediening de veelzijdigheid van de apparatuur op het basismodel nogmaals laat zien.

Kenmerken en voordelen
 IVS 100/40 Lp: Optionele afstandsbediening
Optionele afstandsbediening
Optionele radiogestuurde afstandsbediening voor in- en uitschakelen tot 30 m afstand. Handige, tijdbesparende werking van de machine in één enkele voorwaartse beweging. Optimale benutting van de ruimte: de industriezuiger kan op ongebruikte plaatsen of veiligheidszones worden neergezet.
 IVS 100/40 Lp: Energiebesparende soft start
Energiebesparende soft start
Lage stroom bij het opstarten voorkomt dalingen van het voltage bij de stroomvoorziening. Lagere energiepieken zorgen voor lagere energiekosten. Slechts geringe zekering nodig. (Tot 5,5 A is 16 A zekering voldoende.)
 IVS 100/40 Lp: Gebruiksvriendelijke hantering
Gebruiksvriendelijke hantering
Dankzij de slanghaak en de ruimte voor toebehoren zijn hulpmiddelen altijd bij de hand en netjes opgeborgen. Geïntegreerde kabelhaak voor veilig ophangen van kabel. Alle haken kunnen met een clipsysteem aan de machine worden gehangen.
Gebruiksvriendelijk neerzetmechanisme
  • Reservoir gemakkelijk en snel aan handgreep wegnemen.
  • Aan de praktische greep kan het reservoir naar de leegplek worden geduwd of geschoven.
  • Door de grote industriewielen ook op oneffen ondergrond en met zware belading gemakkelijk te verrijden.
Horizontale bediening van filterreinigingssysteem
  • De hendel voor handmatige filterreiniging is aangebracht op een aangename bedienhoogte wat bijdraagt aan comfortabel werken.
  • Een aandrijving zorgt onafhankelijk van de krachtsinspanning van de gebruiker altijd voor goede reinigingsresultaten.
  • Langere levensduur van het filter door frequentere filterreiniging en gedoseerde krachtoverbrenging naar het filter.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Luchtverplaatsing (l/s/m³/u) 61,1 / 220
Vacuüm (mbar/kPa) 175 / 17,5
Max. vermogen (kW) 4,2
Filteroppervlak (m²) 2,2
Nominale breedte aansluiting DN 70
Nominale breedte toebehoren DN 70 DN 50
Geluidsniveau (dB/A) 75
Gewicht zonder toebehoren (kg) 155
Gewicht (incl. doos) (kg) 167,6
Afmetingen (l x b x h) (mm) 1202 x 686 x 1465

Uitvoering

  • Toebehoren inbegrepen bij apparaat, nee
 IVS 100/40 Lp
 IVS 100/40 Lp
 IVS 100/40 Lp
Toebehoren