IVS 100/55 Lp

Onze IVS 100/55 Lp industriezuiger uit de superklasse met Longopac afvalverwijderingssysteem, een 5,5 kW zijkanaalcompressor en een horizontale filterschudder kan op een betrouwbare manier zelfs grote hoeveelheden puin opzuigen.

Een geïntegreerde houder voor de Longopac afvalzakken is slechts één van de standaard uitrustingsdetails van onze IVS 100/55 Lp industriezuiger uit de superklasse. Dit afvalverwijderingssysteem zorgt voor een zo goed als stofvrije verwijdering van grote hoeveelheden puin en mineraal stof dat gemakkelijk kan worden opgezogen door deze stofzuiger. Deze prestaties zijn vooral te danken aan de 5,5 kW zijkanaalcompressor, de grote 16-voudige sterfilter voor stofklasse M en de betrouwbare, hoogst efficiënte draaistroommotor (IE2). Ondanks dit hoge vermogen kan de stofzuiger ook eenvoudig worden bediend met een conventioneel 16 ampère industrieel stopcontact en continu worden gebruikt. De filter wordt horizontaal geschud en heeft een versnellingsbak voor een gerichte krachtoverbrenging. Hierdoor wordt de filter altijd schoongemaakt met dezelfde schitterende resultaten als gevolg, ongeacht de kracht die de gebruiker gebruikt. De accessoires kunnen direct op de machine worden opgeborgen zodat ze niet kwijt geraken. En er is ook een optionele afstandsbediening beschikbaar, waarmee de stofzuiger van op een afstand van 30 meter kan worden aan- of uitgezet.

Kenmerken en voordelen
 IVS 100/55 Lp: Optionele afstandsbediening
Optionele afstandsbediening
Optionele radiogestuurde afstandsbediening voor in- en uitschakelen tot 30 m afstand. Handige, tijdbesparende werking van de machine in één enkele voorwaartse beweging. Optimale benutting van de ruimte: de industriezuiger kan op ongebruikte plaatsen of veiligheidszones worden neergezet.
 IVS 100/55 Lp: Energiebesparende soft start
Energiebesparende soft start
Lage stroom bij het opstarten voorkomt dalingen van het voltage bij de stroomvoorziening. Lagere energiepieken zorgen voor lagere energiekosten. Slechts geringe zekering nodig. (Tot 5,5 A is 16 A zekering voldoende.)
 IVS 100/55 Lp: Gebruiksvriendelijke hantering
Gebruiksvriendelijke hantering
Dankzij de slanghaak en de ruimte voor toebehoren zijn hulpmiddelen altijd bij de hand en netjes opgeborgen. Geïntegreerde kabelhaak voor veilig ophangen van kabel. Alle haken kunnen met een clipsysteem aan de machine worden gehangen.
Gebruiksvriendelijk neerzetmechanisme
  • Reservoir gemakkelijk en snel aan handgreep wegnemen.
  • Aan de praktische greep kan het reservoir naar de leegplek worden geduwd of geschoven.
  • Door de grote industriewielen ook op oneffen ondergrond en met zware belading gemakkelijk te verrijden.
Horizontale bediening van filterreinigingssysteem
  • De hendel voor handmatige filterreiniging is aangebracht op een aangename bedienhoogte wat bijdraagt aan comfortabel werken.
  • Een aandrijving zorgt onafhankelijk van de krachtsinspanning van de gebruiker altijd voor goede reinigingsresultaten.
  • Langere levensduur van het filter door frequentere filterreiniging en gedoseerde krachtoverbrenging naar het filter.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Luchtverplaatsing (l/s/m³/u) 138 / 500
Vacuüm (mbar/kPa) 240 / 24
Max. vermogen (kW) 5,5
Filteroppervlak (m²) 2,2
Nominale breedte aansluiting DN 70
Nominale breedte toebehoren DN 70 DN 50
Geluidsniveau (dB/A) 77
Gewicht zonder toebehoren (kg) 158
Gewicht (incl. doos) (kg) 170,6
Afmetingen (l x b x h) (mm) 1202 x 771 x 1470

Uitvoering

  • Toebehoren inbegrepen bij apparaat, nee
 IVS 100/55 Lp
 IVS 100/55 Lp
 IVS 100/55 Lp
Toebehoren