IVS 100/75 Lp

De 7,5 kW IVS 100/75 Lp industriezuiger uit de superklasse is uitgerust met het Longopac alternatieve afvalverwijderingssysteem en is zelfs ideaal voor het opzuigen van grote hoeveelheden zwaar puin.

Perfect voor het opzuigen van vaste stoffen zoals zeer grote hoeveelheden puin en mineraalstof (ook met lange slang): de IVS 100/75 Lp superklasse industriële stofzuiger met geïntegreerde houder voor Longopac afvalzakken. Dit slimme afvalverwijderingssysteem maakt niet alleen de afvoer van stofarme afzuigmedia mogelijk, maar maakt ook het gebruik van een aparte container overbodig. Aangedreven door een krachtige draaistroommotor (IE2) met soft start, heeft de stofzuiger een 7,5 kW zijkanaalventilator naast een M-goedgekeurde sterfilter en is bovendien geschikt voor continu gebruik. Het filter wordt gereinigd door middel van een horizontale filterschudder met comfortversnellingsbak voor gerichte krachtoverbrenging. Hierdoor blijven de reinigingsresultaten even goed, ongeacht hoe weinig kracht er door de gebruiker wordt uitgeoefend. Accessoires kunnen direct op de machine worden opgeborgen, zodat ze veilig kunnen worden vervoerd en niet verloren gaan. Met een optioneel verkrijgbare afstandsbediening kan de machine ook op afstand (tot 30 m) worden in- en uitgeschakeld.

Kenmerken en voordelen
 IVS 100/75 Lp: Optionele afstandsbediening
Optionele afstandsbediening
Optionele radiogestuurde afstandsbediening voor in- en uitschakelen tot 30 m afstand. Handige, tijdbesparende werking van de machine in één enkele voorwaartse beweging. Optimale benutting van de ruimte: de industriezuiger kan op ongebruikte plaatsen of veiligheidszones worden neergezet.
 IVS 100/75 Lp: Energiebesparende soft start
Energiebesparende soft start
Lage stroom bij het opstarten voorkomt dalingen van het voltage bij de stroomvoorziening. Lagere energiepieken zorgen voor lagere energiekosten. Slechts geringe zekering nodig. (Tot 5,5 A is 16 A zekering voldoende.)
 IVS 100/75 Lp: Gebruiksvriendelijke hantering
Gebruiksvriendelijke hantering
Dankzij de slanghaak en de ruimte voor toebehoren zijn hulpmiddelen altijd bij de hand en netjes opgeborgen. Geïntegreerde kabelhaak voor veilig ophangen van kabel. Alle haken kunnen met een clipsysteem aan de machine worden gehangen.
Gebruiksvriendelijk neerzetmechanisme
  • Reservoir gemakkelijk en snel aan handgreep wegnemen.
  • Aan de praktische greep kan het reservoir naar de leegplek worden geduwd of geschoven.
  • Door de grote industriewielen ook op oneffen ondergrond en met zware belading gemakkelijk te verrijden.
Horizontale bediening van filterreinigingssysteem
  • De hendel voor handmatige filterreiniging is aangebracht op een aangename bedienhoogte wat bijdraagt aan comfortabel werken.
  • Een aandrijving zorgt onafhankelijk van de krachtsinspanning van de gebruiker altijd voor goede reinigingsresultaten.
  • Langere levensduur van het filter door frequentere filterreiniging en gedoseerde krachtoverbrenging naar het filter.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Luchtverplaatsing (l/s/m³/u) 148 / 536
Vacuüm (mbar/kPa) 305 / 30,5
Max. vermogen (kW) 7,5
Filteroppervlak (m²) 2,2
Nominale breedte aansluiting DN 70
Nominale breedte toebehoren DN 70 DN 50
Geluidsniveau (dB/A) 73
Gewicht zonder toebehoren (kg) 173
Gewicht (incl. doos) (kg) 187,8
Afmetingen (l x b x h) (mm) 1202 x 686 x 1465

Uitvoering

  • Toebehoren inbegrepen bij apparaat, nee
 IVS 100/75 Lp
 IVS 100/75 Lp
 IVS 100/75 Lp
Toebehoren