IVR-L 100/40 Sc

IVR-L 100/40 mobiele vloeistof- en spanenzuiger, ideaal voor een brede waaier aan toepassingen. Voor het betrouwbaar en veilig opzuigen van olie, koelvloeistoffen en fijne en groffe (metalen) spaanders.

De IVR-L 100/40 is een vloeistof- en spanenzuiger met een containerinhoud van 100 liter en is, dankzij zijn vermogen van 4 kW, ideaal voor het opzuigen van middelgrote hoeveelheden vuil. Fijne, lichte metalen spanen, grof vuil, olie en koelvloeistoffen zijn typische toepassingen voor de AC-aangedreven, stille en extreem onderhoudsvriendelijke industriezuiger. Met zijn stevig en robuust design kan hij zelfs de zwaarste industriële toepassingen aan. De krachtige, energiezuinige zijkanaalcompressor (IE2) met geoptimaliseerde wielgeometrie voor hoge stofzuigers bereikt een hoge zuigkracht in continu bedrijf, wat wordt gegarandeerd door het duurzame, afwasbare zakfilter. Een handige oplossing met ergonomisch neerzetmechanisme van het reservoir maken het mogelijk om het reservoir heel gemakkelijk leeg te maken zonder de aandrijfkop te moeten verwijderen. Vloeistoffen kunnen ook heel gemakkelijk worden verwijderd door de afvoerslang met vulniveau-indicator los te maken. Dankzij het mobiele chassis, is het mogelijk om flexibel te kiezen waar de vloeistof- en spanenzuiger wordt gebruikt, aangezien de industriezuiger ook louter stationaire toepassingen aankan.

Kenmerken en voordelen
 IVR-L 100/40 Sc: Eenvoudig en veilig leegmaken zonder de aandrijfkop te moeten verwijderen.
Eenvoudig en veilig leegmaken zonder de aandrijfkop te moeten verwijderen.
Neerzettrolley en rolcontainer voor ergonomische lediging
 IVR-L 100/40 Sc: Handig, manueel en veilig verwijderen van vloeistoffen
Handig, manueel en veilig verwijderen van vloeistoffen
Afvoerslang op de container voor het veilig verwijderen van olie en koelvloeistoffen. Vulpeilindicatie op de afvoerslang en de machine om overvulling te voorkomen.
 IVR-L 100/40 Sc: Stille bediening
Stille bediening
Stille bediening dankzij de geluiddempende aandrijfunit
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Luchtverplaatsing (l/s/m³/u) 137,5 / 495
Max. vermogen (kW) 4
Vacuüm (mbar/kPa) 140 / 14
Nominale breedte aansluiting ID 70
Nominale breedte toebehoren ID 70 ID 50
Gewicht zonder toebehoren (kg) 168
Gewicht (met toebehoren) (kg) 178
Gewicht (incl. doos) (kg) 182

Uitvoering

  • Legen van het reservoir, Trolley
 IVR-L 100/40 Sc
 IVR-L 100/40 Sc
Toebehoren