IVR-L 40/12-1

De IVR-L 40/12-1 is de kleinste industriezuiger in de IVR-L-serie. De machine is bijzonder geschikt voor het opzuigen van vloeistoffen en/of spanen in de metaalverwerkende industrie.

De IVR-L 40/12-1 met een vermogen van 1,2 kW is een instapmodel voor het opzuigen voor vloeistoffen en/of spanen. De IVR-L 40/12-1 is de kleinste vloeistofzuiger in de IVR-L-serie. De hoogwaardige zuiger is ideaal voor het opzuigen en scheiden van kleine volumes vloeistoffen en vaste stoffen, bijvoorbeeld koelmiddelen, smeermiddelen, water of olie met metalen spanen. De spanen kunnen worden verzameld in een spaanderkorf. De opgezogen vloeistof wordt gerecirculeerd via de afvoerpijp. De afvoer kan op verzoek ook worden gerealiseerd met een kantelbaar onderstel. Het vulniveau kan op elk moment eenvoudig worden gecontroleerd op de afvoerpijp. Comfortabel zuigen in alle richtingen met de 360° draaibare slangaansluiting op de zuigkop zonder dat de zuigslang in de knoop raakt. Geïntegreerde mechanische uitschakeling bij bereiken van een bepaald vulpeil beschermt de zuiger tegen overvullen.

Kenmerken en voordelen
 IVR-L 40/12-1: Duurzaam
Duurzaam
Hoogwaardige materialen en een robuuste lastechniek garanderen een lange levensduur. Een oliebestendige stroomkabel hoort bij de standaarduitrusting en verlengt de levensduur van het apparaat.
 IVR-L 40/12-1: Vlotterbal voor volumestroomonderbreking
Vlotterbal voor volumestroomonderbreking
Een vlotterbal bovenin het apparaat onderbreekt de zuigstroom zodra de maximale vulvapaciteit bereikt is. Gebruik als noodcircuit. Bij herstart moet het filter droog zijn.
 IVR-L 40/12-1: Uitstekende rijeigenschappen
Uitstekende rijeigenschappen
Compacte constructie en robuust materiaal voor de beste rijeigenschappen, maximale flexibiliteit en grote duurzaamheid.
360° werkradius
  • Rondom schoon werken dankzij de draaibare slangaansluiting aan de zuigerkop. De zuigslang raakt niet in de knoop.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 1 / 220 - 240 / 50 - 60
Luchtverplaatsing (l/s/m³/u) 59 / 212,4
Vacuüm (mbar/kPa) 230 / 23
Nominale breedte aansluiting DN 50
Nominale breedte toebehoren DN 40
Gewicht zonder toebehoren (kg) 33
Gewicht (met toebehoren) (kg) 33
Gewicht (incl. doos) (kg) 41

Uitvoering

  • Toebehoren inbegrepen bij apparaat, nee
  • Automatische uitschakeling bij vol reservoir.
 IVR-L 40/12-1
Videos
Toebehoren