Bouwsector

Om vuil op de bouwplaats te weren. Robuust, duurzaam en effectief – daarvan kunt u bij de innovatieve reinigingsappraten van Kärcher aan. Want bij de uiteenlopende verontreinigingen in de bouwsector en de handnijverheid zijn betrouwbare en effectieve apparaten onontbeerlijk. Of het nu gaat om reiniging van voertuigen, machines, gevels of vloeren: met de effectieve oplossingen van Kärcher hebt u een uitstekend apparaat voor elke taak in handen. Gebruiksvriendelijk, sterk en geschikt voor de zwaarste toepassingen. Met de uitgekiende technologie van Kärcher voert u sneller en eenvoudiger reinigingstaken uit. Want wie dagelijks zwaar werk verricht, moet eenvoudig kunnen reinigen.

Bouwsector

Vuil moet gemakkelijk kunnen worden verwijderd.

Druk maakt korte metten met vastzittend vuil. Met de heet- en koudwater-hogedrukreinigers van Kärcher verwijdert u zelf de hardnekkigste lagen en alle verontreinigingen – zoals stof, verf en zelfs beton. Met een druk van max. 350 bar ­reinigt u gevels, vloeren en machines snel en effectief. En dat alles heel eenvoudig en voor een deel zonder reinigingsmiddel. Verschillende sproeiopzetstukken zorgen daarbij voor een flexibel gebruik en veelzijdige toepassingsmogelijkheden – in combinatie met een extreme duurzaamheid en robuustheid zijn apparaten van Kärcher een investering die zich jarenlang terugbetalen.


Bouwsector

Schoon werken

Bescherm uw investeringen en zorg voor een grotere duurzaamheid. Ontdoe uw werkplaatsen, componenten en machines van stof, vuil en andere resten. Met de koudwater-hogedrukreinigers van Kärcher is dit kinderspel.

Branchenlösungen Baugewerbe Fassandenreinigung

Gevelreiniging

Verontreinigingen krachtig en snel verhelpen, zonder de bouwsubstantie aan te tasten. De traploze instelling van waterdruk en -hoeveelheid maakt aanpassingen aan elke ondergrond mogelijk.

Bouwsector

Reiniging van vloeren

Resten kunnen eenvoudig en effectief met koudwater-hogedrukreinigers worden verwijderd. Met het opzetstuk FR 30 ME met geïntegreerde afzuiginstallatie en 10-voudige oppervlakprestaties gaat dit nog sneller en efficiënter dan met traditionele apparaten.


Onze producten voor vastzittend vuil

Stevige resultaten bij loszittend vuil.

Nat-/droogzuigers van Kärcher zijn precies het juiste handgereedschap om resten en deeltjes te verwijderen. Compact en wendbaar, of als grote variant – hiermee zuigt u alles op: van fijn stof tot grof vuil, van vloeistoffen tot smeermiddelen. Met zijn extreme zuigkracht en inhoud tot 100 liter voert hij elke taak snel uit. Dankzij de standaard afvoerslang worden de vloeistoffen in de tank sneller afgevoerd. Hierbij zijn de robuuste apparaten altijd ontwikkeld voor ruwe arbeidsomstandigheden en met praktische details op uw eisen afgestemd. Zo maakt de automatische filterreiniging bijvoorbeeld een ononderbroken werkproces mogelijk.


Bouwsector

Stofvrij werken

Of het nu gaat om schuren, frezen of boren: met apparaten van Kärcher zuigt u stof direct bij de bron op. Uw apparaat kan direct worden aangesloten en werkt zelfs met geïntegreerde start-/stopautomaat. Het standaard antistatische systeem biedt daarbij een optimale veiligheid.

Bouwsector

Droogzuigen

Hier maken stof, spanen en vuil geen enkele kans: met maximaal drie krachtige turbines en een vermogen tot 235 mbar worden alle deeltjes zonder resten weggezogen. Innovatieve filtertechnologie zorgt daarbij voor een constant hoge zuigkracht.

Bouwsector

Natzuigen

Met het Eco-filtersysteem is het mogelijk om zonder verwisseling van filter en zonder onderbrekingen te schakelen tussen nat en droog zuigen. Nog een voordeel: de eenvoudige toegang tot het hoofdfilter maakt een snel en eenvoudig onderhoud mogelijk.


Onze producten voor los vuil

Bij grove volumes weinig moeite.

Binnen of buiten – voor een optimale reiniging van de bouwplaats, bedrijfsterrein of magazijnhal verdienen de krachtige veeg- en veegzuigmachines van Kärcher aanbeveling. Of het nu gaat om eindreinigingen of om het tussentijds aanvegen van de bouwplaats. Van compacte apparaten met handbediening tot grote berijdbare machines: Kärcher biedt u alles voor een eenvoudige, ergonomische en efficiënte vloerreiniging. Dankzij de eenvoudige bediening en de onderhoudsarme techniek zijn de apparaten snel operationeel en worden grote hoeveelheden vuil eenvoudig verwijderd. En het grote voordeel: voor zoveel capaciteit hoeft u alleen nog de startknop in te drukken.


Bouwsector

Efficiënt gebruik

Maak een economische keuze – ga na vanaf wanneer gebruik de moeite loont. Oppervlak, volume en reinigingsfrequentie geven uitsluitsel. Wij nemen samen met u graag de optimale opties door.

Bouwsector

Buiten

Dankzij de eenvoudige bediening, de lange werkintervallen en de grote capaciteit zijn apparaten van Kärcher efficiënter voor veegwerkzaamheden buiten. Filters en veegrollen kunnen zonder gereedschappen worden verwisseld en zijn daardoor uitermate onderhoudsvriendelijk.

Bouwsector

Binnen

Voor meer efficiency in uw magazijnhallen of bij het tussentijds reinigen op de bouwplaats: veegmachines van Kärcher zorgen dankzij hun uitstekende wendbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en instelbare hoofdkeerrol altijd voor optimale resultaten.


Onze producten voor het verwijderen van grof vuil

Tegen hardnekkig vuil helpt extreem vermogen

Niets is hiertegen bestand: voor de zwaarste taken biedt Kärcher de beste apparaten. De meest hardnekkige verontreinigingen kunt u bijvoorbeeld met hogedrukapparaten en tot een druk van 2500 bar spelenderwijs verwijderen. Met dit vermogen kan zelf beton worden opgeruwd en gewapend beton worden blootgelegd. Maar ook schadelijke of explosieve stoffen maken geen kans bij de veiligheidszuigers van Kärcher. Zelfs gevoelige oppervlakken kunnen met geavanceerde droogijsstraalapparaten veilig en tegelijk uiterst effectief worden gereinigd. U zult het zelf ervaren: of u nu op extreme veiligheid, ­druk of gevoeligheid bent aangewezen – met apparaten van Kärcher bent u extreem goed voorbereid op elke taak.


Bouwsector

Eenvoudig uitgevoerde betonrenovatie

De efficiënte en eenvoudige methode voor ondergrondpreparatie. Of het nu gaat om het opruwen van beton, het verwijderen van oude lagen of het losmaken van dikke bitumenlagen. Met koudwater-hogedrukaparaten en een druk, afhankelijk van het model, tot 2500 bar, voert u elke taak snel uit.

Bouwsector

Hardnekkig vuil eenvoudig verwijderen

Met droogijsstraalapparaten kunnen niet alleen machines voorzichtig worden ontdaan van olie, vet en hars, maar worden ook verfdeeltjes bij de reiniging van gevels snel en effectief verwijderd. En het functioneert allemaal zonder dat bouwsubstanties worden aangetast, zonder extra reinigingsmiddelen en zonder afvalwaterresten.

Bouwsector

Gevaarlijk stof

Veilig omgaan met gevaarlijke stoffen: asbest, kolen, nikkel, teer en schimmels vormen een bedreiging voor de gezondheid. Veiligheidszuigsystemen van Kärcher zijn ideaal voor de afvoer van dergelijke gevaarlijke stoffen en voldoen aan alle eisen die in de handnijverheid aan veiligheid worden gesteld.


Onze producten voor speciale bescherming - bouwrenovatie

Onze producten voor speciaal vuil - gevaarlijke stoffen

Onze producten voor speciale bescherming - coating