Stofzuiger EB 30/1 Adv Li-Ion

Kärcher heeft de eerste elektrische, accuaangedreven bezem voor commercieel gebruik, de EB 30/1 Professional Li-Ion, op de markt gebracht. De professionele versie is voorzien van een snellader in plaats van een standaard acculader, waardoor de laadtijd daalt van 3 uur tot 90 minuten.Dankzij zijn walsborstel en vuilreservoir doet dit nieuwe model dienst als bezem en stoffer en blik tegelijk. Het apparaat kan worden gebruikt voor het snel, stil (56 dB(A)) en betrouwbaar verwijderen van vuil van harde vloeren en tapijten tijdens de kantooruren.

De reservebatterij verdubbelt de gebruiksduur van de machine. Met de standaard meegeleverde snellader wordt de reservebatterij nog sneller opgeladen: in 90 minuten in plaats van 3 uur. De reservebatterijen maken ononderbroken reinigen mogelijk. De EB 30/1 Professional Li-Ion wordt aan- en uitgezet met een voetschakelaar. Deze vlakke elektrobezem (90 mm) komt onder radiatoren en laag meubilair en neemt los stof op tot 2 mm van de plinten. De telescopische handgreep kan worden ingesteld op de gewenste hoogte en in alle richtingen worden gedraaid dankzij het universele gewricht. Na gebruik kan de handgreep rechtop worden vastgezet. Omdat de EB 30/1 Professional Li-Ion draadloos is, is de elektrobezem in een mum van tijd klaar voor gebruik. De elektrobezem kan ongeveer 60 minuten op tapijt en 80 minuten op harde vloeren worden gebruikt voordat de krachtige lithium-ion batterij moet worden opgeladen of vervangen.

Kenmerken en voordelen
Stofzuiger EB 30/1 Adv Li-Ion: Snelle oplader
Snelle oplader
Korte oplaadtijd, lange gebruiksduur: De snellader BC 1/1.8 laadt batterijen in slechts 65 minuten volledig op.
Stofzuiger EB 30/1 Adv Li-Ion: Gemakkelijk batterijen vervangen
Gemakkelijk batterijen vervangen
De krachtige Lithium-Ionen-batterij kan met één handgreep worden verwijderd en vervangen.
Stofzuiger EB 30/1 Adv Li-Ion: Gereedschapsloze borstelvervanging
Gereedschapsloze borstelvervanging
De walsborstel kan zonder gereedschap verwijderd en daardoor eenvoudig gereinigd worden.
Specificaties

Technische gegevens

Werkbreedte (mm) 300
Tankinhoud (l) 1
Geluidsniveau (dB/A) 56
Stroomsoort (V) 7,2
Capaciteit (Ah) 2,6
Gewicht zonder toebehoren (kg) 2,4
Gewicht (incl. doos) (kg) 3,3
Afmetingen (l x b x h) (mm) 250 x 300 x 1340

Uitvoering

  • Walsborstel, standaard
  • Snellader, BC 1/1.8
Videos
Toebehoren
Onderdelen EB 30/1 Adv Li-Ion

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.