Stofzuiger T 7/1 Classic

Licht en ergonomisch: de T 7/1 Classic met standaard vliesfilterzak is een toestel uit de instapklasse, met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, een grote zuigkracht en voorzien van een kabelhouder.

De krachtige 850 Watt motor staat de compacte stofzuiger T 7/1 Classic toe om een indrukwekkend vacuüm te creëren van maar liefst 23,0 kPa (230mbar). Desondanks werkt het toestel met een aangenaam geluidsniveau van 63 db(A). Het toestel heeft een zuigslang van 2 m en weegt met zijn 3,5 kg aangenaam weinig. Met de gegoten bocht kan u gedurende lange periodes werken zonder moe te worden. De goede spoorkenmerken heeft deze stofzuiger te danken aan zijn chassis met 2 vaste wielen en 2 zwenkwieltjes. Een bumper helemaal rondom zorgt ervoor dat het stootvaste reservoir van 7,5 liter gen schade berokkent aan het meubilair, enz. De T 7/1 Classic is standaard uitgerust met een vliesfilterzak.

Kenmerken en voordelen
Stofzuiger T 7/1 Classic: Lichtgewicht
Lichtgewicht
In vergelijking met de modellen van de concurrenten, is dit toestel tot 50 % lichter met toch dezelfde tankinhoud.
Stofzuiger T 7/1 Classic: Hoofdfilterkorf voor optimale stofafscheiding
Hoofdfilterkorf voor optimale stofafscheiding
Het permanente hoofdfilter zorgt voor een optimale stofafscheiding waardoor het apparaat zonder filterzak kan worden gebruikt.
Stofzuiger T 7/1 Classic: Maximale zuigcapaciteit in combinatie met minimaal energieverbruik
Maximale zuigcapaciteit in combinatie met minimaal energieverbruik
Een verbeterde luchtstroom zorgt voor een schitterende zuigkracht, waardoor oversized turbines overbodig zijn. In vergelijking met de modellen van de concurrenten heeft dit toestel een bijna 25 % lager energieverbruik. Grotere zuigkracht van de vloerzuigmond in vergelijking met de modellen van de concurrenten met een 25 % lager energieverbruik.
Kabelhaak
  • De eenvoudige bevestiging van de stroomkabel aan de kabelhaak zorgt ervoor dat u niet struikelt tijdens het transport.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 1 / 220 - 240 / 50 - 60
Luchtverplaatsing (l/s) 40
Vacuüm (mbar/kPa) 235 / 23,5
Tankinhoud (l) 7,5
Max. vermogen (W) max. 850
Standaard nominale diameter DN 35
Kabellengte (m) 7,5
Geluidsniveau (dB/A) 62
Vermogen turbine (W) 850
Gewicht zonder toebehoren (kg) 3,5
Gewicht (incl. doos) (kg) 5,6
Afmetingen (l x b x h) (mm) 375 x 285 x 310

Uitvoering

  • Zuigslang, 2 m, Met bocht
  • Zuigbuis, 3 stuk(s), 0.35 m, Kunststof
  • Filterzak, 1 stuk(s), Vlies
  • Materiaal van de tank, Kunststof
  • Vloerzuigmond
  • Veiligheidsklasse, II
Videos
Toebehoren
Onderdelen T 7/1 Classic

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.