Tapijtborstelzuiger CV 38/2

De tapijtborstelzuiger 38/2 voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van reinigingsresultaten en ergonomie. Hij is eenvoudig in gebruik en comfortabel. Uitgerust met veel tijdbesparende details.

Onze rechtopstaande tapijtborstelzuiger CV 38/2 is ontworpen voor zeer hoge eisen met betrekking tot reiniging van grote tapijtoppervlakken. De extra grote werkbreedte maakt het mogelijk grotere oppervlakken te reinigen in verschillende toepassingen, van de hotelsector en restaurants tot de detailhandel en showrooms. Omdat hij zo licht is, zijn moeiteloze en langere werktijden mogelijk. De geïntegreerde accessoires op de machine maken het reinigen van randen en nissen comfortabel en gemakkelijk. De optische instelhulp voor borstelinstelling maakt een exacte aanpassing van de borstel aan de hoogte van de tapijtvezel mogelijk. Het snelwisselsysteem voor het netsnoer, het vervangen van de borstel zonder gereedschap en de handgreep, zijn ook ergonomisch ontworpen. Een speciaal ontwikkeld en gepatenteerd verwijderingssysteem zorgt voor een vrijwel stofvrije vervanging van de scheurbestendige vliesfilterzakken.

Kenmerken en voordelen
Tapijtborstelzuiger CV 38/2: Controlelampje
Controlelampje
Het controlelampje geeft aan wanneer de instelling van de walsborstel moet worden veranderd om het beste reinigingsresultaat te bereiken.
Tapijtborstelzuiger CV 38/2: Snelwisselsysteem voor netsnoer
Snelwisselsysteem voor netsnoer
Snel en kostbesparend het netsnoer wisselen zonder voorkennis.
Tapijtborstelzuiger CV 38/2: Flexibele en goede reinigingsmogelijkheid
Flexibele en goede reinigingsmogelijkheid
De uittrekbare zuigslang kan gemakkelijk worden verwijderd. Daardoor kunnen verstoppingen gemakkelijk en moeiteloos worden verwijderd.
Gereedschapsloze borstelvervanging
  • Snel wisselen van de walsborstel zonder gereedschap.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Werkbreedte (cm) 38
Luchtverplaatsing (l/s) 40
Vacuüm (mbar/kPa) 200 / 20
Tankinhoud (l) 5,5
Max. vermogen (W) 850
Standaard nominale diameter DN 35
Kabellengte (m) 12
Geluidsniveau (dB/A) 65
Vermogen borstelmotor (W) 150
Vermogen turbine (W) 850
Gewicht zonder toebehoren (kg) 8,8
Gewicht (incl. doos) (kg) 11,8
Afmetingen (l x b x h) (mm) 370 x 390 x 1215

Uitvoering

  • Plintenzuigmond
  • Bekledingszuigmond
  • Uitneembare zuigbuis
  • Uittrekbare zuigslang
  • Filterzak, 1 stuk(s), Vlies
  • Aanduiding filtertoestand
  • Handgreep
  • In hoogte verstelbare handgreep
  • Walsborstel, standaard, 1 stuk(s)
Videos
Toebehoren
Onderdelen CV 38/2

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.