Rechtopstaande tapijtborstelzuiger CV 38/2 Adv

Krachtige, eenvoudig te gebruiken rechtopstaande tapijtborstelzuiger CV 38/2 Adv. Met hoge prestaties, geïntegreerde accessoires en kabelhouders en snelwisselsysteem voor het netsnoer.

Of het nu gaat om detailhandel, in de hotel- en gastronomiesector, kantoren, openbare gebouwen of showrooms: overal waar grote vloeroppervlakken snel en efficiënt moeten worden schoongemaakt, bent u perfect gesteld met onze rechtopstaande tapijtborstelzuiger CV 38/2 Adv met extra grote werkbreedte. Bovendien is hij heel licht en heeft hij een ergonomische handgreep waardoor je er lang, comfortabel en moeiteloos mee kan werken. De geïntegreerde accessoires op de machine maken het reinigen van randen en nissen comfortabel en gemakkelijk. Het optische borstelverstelhulpmiddel maakt een exacte aanpassing van de borstel aan de hoogte van de tapijtvezel mogelijk. Een gepatenteerd verwijderingssysteem maakt een bijna stofvrije vervanging van de scheurvaste filterzakken mogelijk. Andere tijdbesparende uitrustingskenmerken, zoals de gereedschapsvrije borstelvervanging of het snelwisselsysteem voor de high-flex stroomkabel van de CV 38/2 Adv die zonder enige voorkennis kan worden gebruikt, ronden het slimme machineconcept mooi af.

Kenmerken en voordelen
Rechtopstaande tapijtborstelzuiger CV 38/2 Adv: Controlelampje
Controlelampje
Het controlelampje geeft aan wanneer de instelling van de walsborstel moet worden veranderd om het beste reinigingsresultaat te bereiken.
Rechtopstaande tapijtborstelzuiger CV 38/2 Adv: Snelwisselsysteem voor netsnoer
Snelwisselsysteem voor netsnoer
Snel en kostbesparend het netsnoer wisselen zonder voorkennis.
Rechtopstaande tapijtborstelzuiger CV 38/2 Adv: Flexibele en goede reinigingsmogelijkheid
Flexibele en goede reinigingsmogelijkheid
De uittrekbare zuigslang kan gemakkelijk worden verwijderd. Daardoor kunnen verstoppingen gemakkelijk en moeiteloos worden verwijderd.
Gereedschapsloze borstelvervanging
  • Snel wisselen van de walsborstel zonder gereedschap.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Werkbreedte (cm) 38
Vacuüm (mbar/kPa) 200 / 20
Luchtverplaatsing (l/s) 40
Nominaal vermogen (netspanning/batterij) (Luchtwatt) 850
Tankinhoud (l) 5,5
Standaard nominale diameter ID 35
Kabellengte (m) 12
Geluidsniveau (dB(A)) 65
Vermogen borstelmotor (W) 150
Gewicht zonder toebehoren (kg) 8,8
Gewicht (incl. doos) (kg) 12,4
Afmetingen (l x b x h) (mm) 370 x 390 x 1215

Uitvoering

  • Plintenzuigmond
  • Bekledingszuigmond
  • Uitneembare zuigbuis
  • Uittrekbare zuigslang
  • Filterzak, 1 Stuk(s), Vlies
  • Aanduiding filtertoestand
  • Handgreep
  • In hoogte verstelbare handgreep
  • Walsborstel, standaard, 1 Stuk(s)
Videos
Toebehoren
Onderdelen CV 38/2 Adv

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.