Tapijtborstelzuiger CV 48/2

Ergonomische rechtopstaande borstelzuiger CV 48/2 met geïntegreerde accessoires en kabelhouders, gereedschapsvrije borstelvervanging en snelwisselsysteem met netsnoer. Prestaties op hoog niveau.

Zeer eenvoudig te bedienen, standaard uitgerust met slimme extra's en zeer geschikt voor grote oppervlakken met een bijzonder grote werkbreedte: onze rechtopstaande borstelzuiger CV 48/2 bevat alles wat u nodig hebt voor een snelle, efficiënte en voorzichtige reiniging. Omdat hij zo licht is, zijn moeiteloze en langere werktijden mogelijk. De op de machine geïntegreerde accessoires maken het reinigen van randen en nissen comfortabel en gemakkelijk. Het optische borstelverstelhulpmiddel maakt een exacte aanpassing van de borstel aan de hoogte van de tapijtvezel mogelijk. Een gepatenteerd verwijderingssysteem maakt een bijna stofvrije vervanging van de scheurvaste vliesfilterzakken mogelijk. De CV 48/2 is uitgerust met een snelwisselsysteem voor het netsnoer en heeft de mogelijkheid om de borstel zonder gereedschap te vervangen. De krachtige machine kan in vele situaties ingezet worden: van de hotelsector en restaurants tot detailhandel, openbare gebouwen en showrooms.

Kenmerken en voordelen
Tapijtborstelzuiger CV 48/2: Controlelampje
Controlelampje
Het controlelampje geeft aan wanneer de instelling van de walsborstel moet worden veranderd om het beste reinigingsresultaat te bereiken.
Tapijtborstelzuiger CV 48/2: Snelwisselsysteem voor netsnoer
Snelwisselsysteem voor netsnoer
Snel en kostbesparend het netsnoer wisselen zonder voorkennis.
Tapijtborstelzuiger CV 48/2: Flexibele en goede reinigingsmogelijkheid
Flexibele en goede reinigingsmogelijkheid
De uittrekbare zuigslang kan gemakkelijk worden verwijderd. Daardoor kunnen verstoppingen gemakkelijk en moeiteloos worden verwijderd.
Gereedschapsloze borstelvervanging
  • Snel wisselen van de walsborstel zonder gereedschap.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Werkbreedte (cm) 48
Luchtverplaatsing (l/s) 40
Vacuüm (mbar/kPa) 200 / 20
Tankinhoud (l) 5,5
Max. vermogen (W) 850
Standaard nominale diameter DN 35
Kabellengte (m) 12
Geluidsniveau (dB/A) 65
Vermogen borstelmotor (W) 150
Vermogen turbine (W) 850
Gewicht zonder toebehoren (kg) 9,1
Gewicht (incl. doos) (kg) 13,2
Afmetingen (l x b x h) (mm) 370 x 485 x 1215

Uitvoering

  • Plintenzuigmond
  • Bekledingszuigmond
  • Uitneembare zuigbuis
  • Uittrekbare zuigslang
  • Filterzak, 1 stuk(s), Vlies
  • Aanduiding filtertoestand
  • Handgreep
  • In hoogte verstelbare handgreep
  • Walsborstel, standaard, 1 stuk(s)
Videos
Toebehoren
Onderdelen CV 48/2

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.