Tapijtborstelzuiger CV 48/2 Adv

De rechtopstaande tapijtborstelzuiger CV 48/2 Adv overtuigt met een uitstekende prijs-prestatieverhouding, hoog ergonomisch comfort, eenvoudige bediening en goede prestaties op grote oppervlakken.

Met onze rechtopstaande tapijtborstelzuiger CV 48/2 Adv bent u optimaal gesteld voor intensieve reinigingswerken in de detailhandel, de hotelsector en restaurants, kantoren, openbare gebouwen of showrooms. De extra grote werkbreedte van de machine maakt ook snelle en efficiënte reiniging van grote oppervlakken mogelijk. Toebehoren die direct op de machine zijn geïntegreerd, garanderen dat ook de randen of kleine nissen kunnen aangepakt kunnen worden, terwijl een optische borstelverstelhulp ervoor zorgt dat de borstel en vezelhoogte exact op elkaar zijn afgestemd. Slimme oplossingen zoals het snelwisselsysteem voor de slijtvaste hoogflexibele stroomkabel, de gereedschapsvrije borstelvervanging of het gepatenteerde verwijderingssysteem voor bijna stofvrije vervanging van de extreem scheurbestendige vliesfilterzakken, benadrukken de gebruiksvriendelijkheid van deze zeer eenvoudig te gebruiken machine. De CV 48/2 Adv maakt ook indruk met zijn ergonomische functies. Hij weegt weinig waardoor lange werktijden mogelijk zijn zonder onnodige inspanning.

Kenmerken en voordelen
Tapijtborstelzuiger CV 48/2 Adv: Controlelampje
Controlelampje
Het controlelampje geeft aan wanneer de instelling van de walsborstel moet worden veranderd om het beste reinigingsresultaat te bereiken.
Tapijtborstelzuiger CV 48/2 Adv: Snelwisselsysteem voor netsnoer
Snelwisselsysteem voor netsnoer
Snel en kostbesparend het netsnoer wisselen zonder voorkennis.
Tapijtborstelzuiger CV 48/2 Adv: Flexibele en goede reinigingsmogelijkheid
Flexibele en goede reinigingsmogelijkheid
De uittrekbare zuigslang kan gemakkelijk worden verwijderd. Daardoor kunnen verstoppingen gemakkelijk en moeiteloos worden verwijderd.
Gereedschapsloze borstelvervanging
  • Snel wisselen van de walsborstel zonder gereedschap.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Werkbreedte (cm) 48
Luchtverplaatsing (l/s) 40
Vacuüm (mbar/kPa) 200 / 20
Tankinhoud (l) 5,5
Max. vermogen (W) 850
Standaard nominale diameter DN 35
Kabellengte (m) 12
Geluidsniveau (dB/A) 65
Vermogen borstelmotor (W) 150
Vermogen turbine (W) 850
Gewicht zonder toebehoren (kg) 9,1
Gewicht (incl. doos) (kg) 13,4
Afmetingen (l x b x h) (mm) 370 x 485 x 1215

Uitvoering

  • Plintenzuigmond
  • Bekledingszuigmond
  • Uitneembare zuigbuis
  • Uittrekbare zuigslang
  • Filterzak, 1 stuk(s), Vlies
  • Aanduiding filtertoestand
  • Handgreep
  • In hoogte verstelbare handgreep
  • Walsborstel, standaard, 1 stuk(s)
Videos
Toebehoren
Onderdelen CV 48/2 Adv

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.