Stoomreiniger SG 4/4

De compacte SG 4/4 stoomreiniger met 4 bar stoomdruk. Met traploos instelbaar stoomvolume en VapoHydro-functie voor perfecte schoonmaakresultaten zonder gebruik van chemicaliën.

De SG 4/4 is een compacte en robuuste stoomreiniger met een uitzonderlijke kracht en bewezen desinfectie*. Dankzij de stoomdruk van 4 bar is een optimale reiniging verzekerd. Het traploos instelbare stoomvolume en de VapoHydro-functie (doorlopende regeling van stoomverzadiging) zorgen ervoor dat het toestel perfect aangepast kan worden voor iedere reinigingstaak. Het 2-tanksysteem is continu navulbaar en garandeert daardoor een korte opwarmtijd en een ononderbroken bediening. De temperatuurwijzer draagt ook bij aan optimale reinigingsresultaten. Het toestel is uiterst veelzijdig en maakt schoon zonder chemicaliën te gebruiken. In het uitgebreide uitrustingspakket zijn twee vloermondstukken (voor schurend en hygiënisch reinigen) inbegrepen, evenals een geïntegreerd opbergvak voor accessoires, een geïntegreerde kabelhaak en een buishouder voor ruimtebesparende opberging. (*Volgens EN 16615, PVC vloer, machine: SG 4/4 (vloermondstuk met lamellen, 30 cm/sec, max. stoomdruk, min. VapoHydro), testbacterie: Enterococcus hirae ATCC 10541, testvirus: MVH, Murines Norovirus,Adenovirus.)

Kenmerken en voordelen
Stoomreiniger SG 4/4: Gecertifieerde en uiterst efficiënte desinfectie
Gecertifieerde en uiterst efficiënte desinfectie
Desinfectie van oppervlakken volgens de norm EN 16615 gecontroleerd door een extern laboratorium. Werkingsspectrum bactericide en virucide tegen omhulde virussen PLUS. Testkiemen: Enterococcus hirae, MVA, Murines Norovirus, Adenovirus.
Stoomreiniger SG 4/4: Desinfectie zonder chemlicaliën
Desinfectie zonder chemlicaliën
Grondstofvriendelijk en residuvrij, omdat er uitsluitend met schoon water wordt gereinigd. Maximale veiligheid omdat de ontwikkeling van multiresistente kiemen wordt voorkomen. Oppervlaktevriendelijk zonder chemische produkten.
Stoomreiniger SG 4/4: 2-tank-systeem
2-tank-systeem
Het schoonwaterreservoir kan permanent worden gevuld omdat boiler en tank van elkaar zijn gescheiden. Omdat altijd maar één deel van het totale volume wordt verhit, ontstaat in een handomdraai een constante stoomvorming. Met een totaalvolume van meer dan 4 liter kan de SG 4/4 zeer lang worden ingezet zonder te moeten bijvullen.
VapoHydro
  • Dankzij VapoHydro kan de stoomsterkte traploos worden aangepast aan elke reinigingstaak.
  • Naast de stoomdruk kan ook de verzadiging van maximale stoom tot aan heet water traploos worden ingesteld.
  • Met de heetwaterstraal kan hardnekkig vuil effectief worden losgemaakt.
Opbergvak voor toebehoren
  • In het geïntegreerde opbergvak kunnen verschillende toebehoren worden opgeborgen.
  • Vooral kleine onderdelen zijn steeds veilig opgeborgen en kunnen niet zoek raken.
  • Zelfs de stoombuizen kunnen aan de achterkant van het apparaat worden opgeborgen.
Specificaties

Technische gegevens

Boilercapaciteit (l) 2,4
Tankinhoud (l) 2
Stoomdruk (bar) max. 4
Warmteafgifte (W) 2300
Opwarmtijd (min) 9
Temperatuur ketel (°C) max. 145
Kabellengte (m) 7,5
Stroomsoort (V) 220 - 240
Frequentie (Hz) 50 - 60
Gewicht zonder toebehoren (kg) 8
Gewicht (incl. doos) (kg) 11,2
Afmetingen (l x b x h) (mm) 475 x 320 x 275

Inbegrepen bij levering

  • Stoomslang met pistool: 2 m

Uitvoering

  • tank: kan worden bijgevuld wanneer dat nodig is
  • Ergonomische draaggreep
  • Powersproeier
  • Ronde borstel, zwart: 1 Stuk(s)
  • VapoHydro-functie
  • Stoomregeling aan het apparaat: op apparaat (oneindig variabel)
Videos
Toepassingen
  • Veelzijdig en kan gebruikt worden op plaatsen met de hoogste hygiënische eisen
Toebehoren
Onderdelen SG 4/4

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.