Kärcher Center Van Mol | Temse

Breng een bezoek aan het Kärcher Center Van Mol in Temse, ervaar de wereld van Kärcher en laat u deskundig adviseren. Zoekt u meer informatie over onze apparaten, een bepaald accessoire of wilt u een reinigingsmiddel kopen? Het Kärcher Center op de Nieuwe Steenweg is open van maandag tot zaterdag.

KC Elversele 3

Heeft u moeite om het juiste product te vinden of wilt u meer informatie over een bepaalde dienst? In het Kärcher Center Van Mol in Temse staan onze experts klaar om u persoonlijk advies te geven.

We verheugen ons op uw bezoek of vraag om informatie

Kärcher Center Van Mol Oost
Nieuwe Steenweg 109
9140 Elversele

Tel.     05 246 04 07
Email  info@karchervanmol.be / ​serviceoost@karchervanmol.be

Openingsuren Kärcher Center Temse

Maandag - Vrijdag   08u00 - 18u00

Zaterdag                  09u00 - 12u00

Zondag                     Gesloten

Op Kärcher kunt u bouwen

Wij voeren een open dialoog met onze klanten die we beschouwen als onze partners. Onze producten en diensten bieden duurzame oplossingen waarvan de gebruikers optimaal profijt hebben. Problemen trachten we snel en flexibel op te lossen.

De tevredenheid van onze gebruikers staat centraal. Onze experts zullen hun uiterste best doen om u snel en vakkundig te helpen bij al uw vragen of problemen die u als particuliere of professionele gebruiker kunt hebben.

 

Employee

Servicepartners beschikbaar in heel België

Ongeacht waar in België u uw Kärcher-toestel hebt gekocht, voor een reparatie kunt u altijd contact opnemen met een Kärcher dealer in uw buurt.