Aanbouwset slanghaspel HDS M/S

Automatische slanghaspel als totaal aanbouwset dat gemakkelijk te monteren is. Geschikt voor de HDS-machines uit de middel- en superklasse. Voor een maximale handigheid bij het op-en afwinden van de hogedrukslang.

De automatische slanghaspel biedt een maximaal gebruikscomfort voor het op- en afwinden van de hogedrukslang. Geschikt voor de HDS-toestellen uit de middel- en superklasse en zeer eenvoudig te monteren dankzij de praktische volledige aanbouwset. Het behoudt alle functies van het toestel. De slanghaspel kan handig worden verwijderd voor transport. De aanbouwset omvat een automatische slanghaspel, een hogedrukslang, alsook alle benodigde aansluitonderdelen.

Specificaties

Technische gegevens

Gewicht (incl. doos) (kg) 34,4
Onderdelen Aanbouwset slanghaspel HDS M/S

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.