Powersproeierset

De powersproeierset bestaat uit een powersproeier en een verlengstuk. Perfect voor moeiteloos en milieuvriendelijk reinigen van lastig bereikbare plekken zoals hoeken en spleten.

De powersproeier en het verlengstuk in de set maken de reinigingskracht van de detailsproeier nog groter. De stoomstraal wordt nog effectiever en u reinigt moeiteloos en milieuvriendelijk ook lastig bereikbare plekken zoals hoeken, randen en spleten. Geschikt voor diverse toepassingen in keuken, badkamer en toilet.

Kenmerken en voordelen
Vernauwde opening voor stoomuitlaat
  • De reinigingskracht van de stoomstraal is ook groter.
  • Met de toegenomen reinigingskracht kan vuil eenvoudig worden verwijderd uit spleten en hoeken.
Verlengstuk voor detailsproeier
  • Moeiteloos reinigen van slecht bereikbare plekken.
Specificaties

Technische gegevens

Afmetingen (l x b x h) (mm) 107 x 21 x 21
Toepassingen
  • Lastig te bereiken plekken (hoeken, spleten, scheuren enz.)
Onderdelen Powersproeierset

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.