Roestvrij stalen injectorkit voor HD 10/25-4S

Roestvrij stalen injector voor toepassingen met reinigingsmiddelen en schuim. Specifiek voor de hogedrukreiniger HD 10/25-4 S. Voor een precieze dosering van de reinigingsmiddelen.

Deze hoogwaardige roestvrij stalen injector past direct op de hogedrukuitlaat van de hogedrukreinger HD 10/25-4 S. Hij laat een werkdruk toe tot 300 bar en eens watertemperatuur tot 95°C, waardoor hij tevens geschikt is voor zware toepassingen. Voor een precieze dosering van reinigingsmiddelen via 10 verschillende inserts voor toepassingen met zowel reinigingsmiddel als schuim. (Gelieve de bedieningsinstructies te raadplegen voor de doseerhoeveelheden). De injector wordt geleverd als een set samen met een aanzuigslang (1,2 meter) en een vacuüm-filter.

Specificaties

Technische gegevens

Aansluitdraad M22 x 1,5
Gewicht (incl. doos) (kg) 0,8
Compatibele apparaten
HUIDIGE PRODUCTEN
Onderdelen Roestvrij stalen injectorkit voor HD 10/25-4S

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.