Roestvrij stalen injectorkit voor HDS 10/20-4M

Speciaal ontwikkeld voor de hogedrukreiniger HD 10/20-4 M, zorgt deze roestvrij stalen injector voor een optimale dosering van het reinigingsmiddel. Aangeleverd met aanzuigslang en filter.

Geschikt voor toepassingen met zowel reinigingsmiddelen als schuim, werd deze roestvrij stalenn injector specifiek ontwikkeld voor de hogedrukreiniger HD 6/15 C. Voor een precieze dosering van het reinigingsmiddel via 10 verschillende inserts. (Gelieve de bedieningsinstructies te raadplegen voor de doseerhoeveelheden). De roestvrij stalen injector past direct op de hogedrukuitlaat van de machine en is zeer robuust. Hij laat een werkdruk toe van 300 bar en een watertemperatuur van 95°C. De roestvrij stalen injector wordt geleverd als een set met een aanzuigslang (1,2 meter) en een vacuüm-filter.

Specificaties

Technische gegevens

Aansluitdraad M22 x 1,5
Gewicht (incl. doos) (kg) 0,9
Compatibele apparaten
HUIDIGE PRODUCTEN
Onderdelen Roestvrij stalen injectorkit voor HDS 10/20-4M

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.